Bu kasayi fiyat bicermisiniz ortalama 2. El 3060 amd ryzen 5500

Ankara'da yaşıyorum Hocam,satmam ne kadar sürer sizce
Biraz daha şanslisin bence 12k dan başlatırdim yerinde olsam 2-3 gün içinde bişey çıkmazsa 500-1000₺ düşür. Beklerdim

Çok hızlı satmak istiyorsan 9k ya felan gider

15 Civarlarına alıcı bulur hocam ama 20K sıfır bile olsa etmez sanki :D Piyasa çok garip, özellikle 2. el piyasası.
doğru 15 bin tl satar ama 20 bine sıfır dizer ama 20 bine sıfır dizdiği paraya 2.el daha kral bişe alınır 2.el piyasası çok garip haklsınız

phoenix değil bence onlarda rtx yazısı vardı oem olabilir
Arkadaslar adama yazdim simdi 580 olduğunu söyledi 😂ama aciklamada aynen o yaziyor yani böylece kasa kac para eder simdi kusurs bakmayin adamin hatasi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi nolcak vallahi deli oldum ya

Arkadaslar adama yazdim simdi 580 olduğunu söyledi 😂ama aciklamada aynen o yaziyor yani böylece kasa kac para eder simdi kusurs bakmayin adamin hatasi
Soejekejekd 580 ile 3060 in alakası ne birini mi tokatlamaya calisiyo acaba bilmiyor olamaz yani

MSI ya da asusun Phoenix olması lazım
Arkadaşın dediği gibi OEM sanırım, MSI ve ASUS'un backplate'i var.
1750272338799.webp

1750272275178.webp

Ekler

• 1750272257274.webp
    1750272257274.webp
    75.5 KB · Hit: 7
  • 1750272315517.webp
    1750272315517.webp
    5.7 KB · Hit: 6
Soejekejekd 580 ile 3060 in alakası ne birini mi tokatlamaya calisiyo acaba bilmiyor olamaz yani
Bana yeni linkte duzelttigini soyledi simdi 580 li şekilde fiyat degerlenmesi yaparsak kac para olur

Bana yeni linkte duzelttigini soyledi simdi 580 li şekilde fiyat degerlenmesi yaparsak kac para olur
Psu almama gerek kalmadi sanırım 😅

Psu almama gerek kalmadi sanırım 😅
Ben almam şahsen böyle bı sistemi ayrıca 580 e yine az ki 400w sana cuk çok temiz bi sistem önericem bunu aldın mı bana dua edersin

Sıfır çekiyorsun bunu

Param güvendeyle bunu alıyorshn 5k ya gelir ortalama (3-4 gün test etme süren var koşulsuz iade hakkınız var kafa rahat yani )
https://shbd.io/s/Y0y933lZ

Elden de bunu alırsın 4.5-5k arası salar bunu

13k ya böyle bi cihaz gayet iyi bence 3060 ile aynı nerdeyse performansi

Ben almam şahsen böyle bı sistemi ayrıca 580 e yine az ki 400w sana cuk çok temiz bi sistem önericem bunu aldın mı bana dua edersin

Sıfır çekiyorsun bunu

Param güvendeyle bunu alıyorshn 5k ya gelir ortalama (3-4 gün test etme süren var koşulsuz iade hakkınız var kafa rahat yani )

2 Dakika'da tertemiz sistem dizdin helal olsun :D Driver sıkıntısı çekmezse on numara sistem

Sıfır çekiyorsun bunu

Doğrudur ben bi arkadaslara sorsyim benden daha iyi bilirler dizme konusunda onlara veririm direk dizili gonderirler

Bana direkt dizili 11 13k arasi bu tarzda bir pc bakarsan duacın olurum

İzmir Aydın olur

Geri