Dostum üzücü bir olay yaşamışsın. Belki dinlersin bir öneride bulunayım.
Kim haklı kim haksız olarak bakma. Sen haklısın demeyeceğim. Zamanında aynı şeyleri yaşadım ve bana da sen haklısın dendi.
Ben de sinirlendim ben de öfkelendim sonunda hem kalp kırmış oldum hem kalbim kırıldı.
En ihtiyacım olduğu zamanda gelip gidip beni hassas olduğum yerlerden vurdular , hoş karşılaşamadığım şeyleri yaptılar ben de biriktirdim biriktirdim en sonunda upuzun yazı yazdım ve bitirdim. Ama ne küfür ettim ne de kimseye kapı orada demedim .
Ne oldu biliyor musun?
Yapılan şeylere karşı taviz vermedim. Bazı şeylerin üstünü örtmeliydim örtmedim. Düşündüm pişman oldum sonra üzüldüm ne oldu ? Hiç bir şey geçmedi elime.
Şimdi üzerinden aylar geçti neredeyse yıl olacak. Ben istesem de benimle konuşmayan birisi için de çabaladım. Boşa çabaladığımı anladım.
Ama şimdi anladığım şey şu. Arkadaş çevremi değiştirmem gerekiyormuş ve ben en yakınımdakilerden başlamışım. Aynı zamanda beni en çok üzenlerden. Bir yerden sonra yapacak bir şey olmuyor diyecek laf bulunmuyor.
Kimseyi değiştiremezsin dostum. Hele senin isteğin için kırıldığın için falan gelip özür bile dilemeyende kıl kıpırdatamazsın. Emeğine yazık olur. Düşün tart ve arkadaş çevrende nasıl insanlar olması gerektiğine karar ver. Kimine göre öyle kimine göre değil falan deme , boş insanları yanında bulundurma.
Bu arada bu yapılan mangal falan bahane. Emin ol çoktan silmiştir. Yoksa hiç kimse bunca yıllık arkadaşlığını bir mangal için hiç etmez. Önceden bir şey olmuştur ve silip atmıştır
Aramızda 3 yaş fark var. Ama emin ol o 3 yaş benim için çok şeylere bedel oldu. İleride ne demek istediğimi anlarsın.