Uymaz sanırımMerhaba bu keycaps ler blic t60 için uygunmu acaba
Yaklaşık 2 yıldır blic t 60 RGB kullanıyorum çok ta sevdiğim bir klavye değil ama götürüyor işteMerhaba bu keycaps ler blic t60 için uygunmu acaba
UyarMerhaba bu keycaps ler blic t60 için uygunmu acaba
Beni tatmin ediyor 1 yıldır kullanıyorum bendeUymaz sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yaklaşık 2 yıldır blic t 60 RGB kullanıyorum çok ta sevdiğim bir klavye değil ama götürüyor işte
Siz de durumlar nasıl
Alıyorum ya o zaman güzel gorunuyorlar
Uymuyor herhalde hocam bende almıştım pbt keycaps elimde z11 vardı shift perde sıkıntı olmuştu
Arkadaşın paylaştığı görselde alt kısımda ekstra 15 tuş içinde en kısa shiftin bi uzunu da var olarak gözüküyor hocam. T60 klavyelerin sol shifti en kısanın bir uzunu keycap. Sorun yaşatmayacaktır.Uymuyor herhalde hocam bende almıştım pbt keycaps elimde z11 vardı shift perde sıkıntı olmuştu
Tamamdır aldım evet ilk önce bende fake yiyordum altta büyük gördüm takarken sorun olurmuArkadaşın paylaştığı görselde alt kısımda ekstra 15 tuş içinde en kısa shiftin bi uzunu da var olarak gözüküyor hocam. T60 klavyelerin sol shifti en kısanın bir uzunu keycap. Sorun yaşatmayacaktır.
Ne tür bir sorun?Tamamdır aldım evet ilk önce bende fake yiyordum altta büyük gördüm takarken sorun olurmu