Neler Yeni

Bu kişi dolandırıcı mı?

tarikv2q1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Tarık Ceyhan
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Kartal akyıldız
Bu fiyattlarda genelde ekran kartları ikinci el olur benim bir arkadaşım böyle ucuz sistem almıştım 1 ay olmadan ekran kartı gitmişti eğer bu sistemi alicaksan parcalarin sıfır olduna ve garantisi olduna emin ol ama bence biraz daha fazla verip internet üzerinden güvenilir sitelerden alabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Carl Johnson
Adanadayım ben de isteyen kişiler için gidip test edebilirim

kenobi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu fiyattlarda genelde ekran kartları ikinci el olur benim bir arkadaşım böyle ucuz sistem almıştım 1 ay olmadan ekran kartı gitmişti eğer bu sistemi alicaksan parcalarin sıfır olduna ve garantisi olduna emin ol ama bence biraz daha fazla verip internet üzerinden güvenilir sitelerden alabilirsin
ekran kartı nası gidio
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adanadayım ben de isteyen kişiler için gidip test edebilirim
reis merak ettim ya :D furmark falan yapsan müsait olduğun vakit

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Kartal akyıldız
ekran kartı nası gidio
Kullanırken ekranda bir anda değişik renkler çıkmaya başlıyordu ekran kartıyla ilgili genelde bu sistemlerde mining li yorgun kartlar olur ondan dolayı omurleri uzun olmaz sana tavsiyem gaming gen den yada başka bir internet sitesinden almam sıfır ürün her zaman daha iyidir

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Çağdaş Alkan

kenobi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emir
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ömer Faruk
arkadaşlar canım sıkıldığı için sarı sitede geziyordum bir tane pc ilanına denk geldim satıcıyı incelediğimde fiyatların çok uygun olduğunu gördüm siz ne dionuz? gelip test edebilirsiniz falanda yazmış

elemanın sarı sitedeki ilanları: https://www.sahibinden.com/arama?userId=a9413BUh-BdPPWzrsA-3y1w
belli olmuyor kral zamanında kuzenim 10k değerindeki 2060 lı pc yi 5k ya aldı adam taksitini ödeyemediği için satmış.O pc yi sonra 9.5k ya satıp 10k ya sıfırını aldılar

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Kartal akyıldız
Kullanırken ekranda bir anda değişik renkler çıkmaya başlıyordu ekran kartıyla ilgili genelde bu sistemlerde mining li yorgun kartlar olur ondan dolayı omurleri uzun olmaz sana tavsiyem gaming gen den yada başka bir internet sitesinden almam sıfır ürün her zaman daha iyidir
ekran kartı nası gidio
Mesaj otomatik birleştirildi:

reis merak ettim ya :D furmark falan yapsan müsait olduğun vakit

Güzel sistem hayırlı olsun

Top Bottom