Neler Yeni

Bu kitabı alan var mı? Alan varsa memnun musunuz?

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Kimya adası 1x de bile çok hızlı konuşuyor ben alişamadigim için 9.siniftan sonra hiç izlemedim sanırım görkem şahin ayt kimya için çok iyi

Levent ozdede ile kimyaya da bakabilirsin hocam en az görkem hoca kadar iyi bence anlamassam burdan dinliyorum tekrar

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kimya adası 1x de bile çok hızlı konuşuyor ben alişamadigim için 9.siniftan sonra hiç izlemedim sanırım görkem şahin ayt kimya için çok iyi

Levent ozdede ile kimyaya da bakabilirsin hocam en az görkem hoca kadar iyi bence anlamassam burdan dinliyorum tekrar
Tamamdır ona da bir bakayım.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,394
İsim
Kürşat

Ben yksye girerken Bizim Hocalar Kimya'dan dinlemiştim sayesinde her şey çok daha kolaydı ondan sonra. Şu an nasıldır bilmiyorum ama benim için en iyi kimyacıydı youtubeda

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben yksye girerken Bizim Hocalar Kimya'dan dinlemiştim sayesinde her şey çok daha kolaydı ondan sonra. Şu an nasıldır bilmiyorum ama benim için en iyi kimyacıydı youtubeda
Bir de geçen sene depremden dolayı çıkarılan konular ayt kimya da nereden itibaren başlıyor?

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,882
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
niye bu kadar pahalı olmuş kitaplar...
ayt 4 ders için 4 soru bankası 1000 tl...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,725
Üyeler
164,723
Son üye
Strekeos
Top Bottom