Neler Yeni

bu kitaplar sizce alınır mı?

aLoNeDarK33

80+ Bronze
merhaba arkadaşlar uzun zamandandır witcher serisini okumak istiyordum ama fiyatı biraz pahalı gibi geliyordu şimdi baktığımda trendyolda 215 tl ye düşmüş sizce bu fiyata alınır mı? (her bir kitap 30 tl ye denkgeliyor bölünce)
1615489960658.png

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Arda Gezer
merhaba arkadaşlar uzun zamandandır witcher serisini okumak istiyordum ama fiyatı biraz pahalı gibi geliyordu şimdi baktığımda trendyolda 215 TL ye düşmüş sizce bu fiyata alınır mı? (her bir kitap 30 TL ye denkgeliyor bölünce)
Alıntıyı görüntüle
kitaplar gayet güzel ilgin varsa hem okumaya hem witcher serisine al ve başla

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Kitap okumayı seviyorsan fiyatı bence iyi. Güzel seri, sarıyor.

MiFi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
İsmail Gürkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknolojiye dair her şey
Normal alınır

aLoNeDarK33

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normal alınır
sanki bir kitabın 30 tl ye satılması biraz pahalıymış gibi geldi siz ne dersiniz bu konuda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kitap okumayı seviyorsan fiyatı bence iyi. Güzel seri, sarıyor.
böyle dediğinize göre görmüş yada okumuşsunuz galiba , sizce fiyatı iyi midir? bi kitabın 30 tl olması fazla gibi geldide

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Arda Gezer
sanki bir kitabın 30 TL ye satılması biraz pahalıymış gibi geldi siz ne dersiniz bu konuda
eğer her yerde bulunabilecek bir seri olsaydı pahalı olabilirdi ama kitapçıya gidersen bulabileceğin bir seri değil çok araştırmaz isen ki maksimum 20-25 liraya alırsın kitap başı oda epey uğraşıp aranırsan

aLoNeDarK33

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kitaplar gayet güzel ilgin varsa hem okumaya hem witcher serisine al ve başla
bende witcher serisine başlamadan önce kitaplarını okuyabilirim dedim (okumayıda seviyorum) ama 30 tl biraz fazla gibi geldi her bir kitaba siz ne dersiniz

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
sanki bir kitabın 30 TL ye satılması biraz pahalıymış gibi geldi siz ne dersiniz bu konuda

böyle dediğinize göre görmüş yada okumuşsunuz galiba , sizce fiyatı iyi midir? bi kitabın 30 TL olması fazla gibi geldide
Bir kitap için 30 TL biraz fazla gibi geliyor ama neredeyse ortalama fiyat hâline geldi bu fiyatlar. Seriyi okudum. Güzel ve akıcı. Sıkmıyor yani. İlgin varsa alabilirsin.

aLoNeDarK33

80+ Bronze
eğer her yerde bulunabilecek bir seri olsaydı pahalı olabilirdi ama kitapçıya gidersen bulabileceğin bir seri değil çok araştırmaz isen ki maksimum 20-25 liraya alırsın kitap başı oda epey uğraşıp aranırsan
215 tl yi 7 ye bölünce kitap başı 30 tl oluyor o yüzden 30 tl fazla gibi geldide bana bi kitap için ondan soruyorum

Bir kitap için 30 TL biraz fazla gibi geliyor ama neredeyse ortalama fiyat hâline geldi bu fiyatlar. Seriyi okudum. Güzel ve akıcı. Sıkmıyor yani. İlgin varsa alabilirsin.
tamamdır hocam çok sağolasın şimdi gidip sipariş edeyim bari , aslında bu trendyolun 25 tl kampanyası vardı ama ayın 12 sinde yani yarın kullanılabileceğinden indirim bitiyor mecburen bu fiyata alacaz

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
215 TL yi 7 ye bölünce kitap başı 30 TL oluyor o yüzden 30 TL fazla gibi geldide bana bi kitap için ondan soruyorum

tamamdır hocam çok sağolasın şimdi gidip sipariş edeyim bari , aslında bu trendyolun 25 TL kampanyası vardı ama ayın 12 sinde yani yarın kullanılabileceğinden indirim bitiyor mecburen bu fiyata alacaz
Okuduktan sonra 50-60 TL zarar ile satabilirsin.

aLoNeDarK33

80+ Bronze
Okuduktan sonra 50-60 TL zarar ile satabilirsin.
tamamdır hocam şimdi siparişi verdim bakalım nasıl bişey elimize gelicek (alan kişilerden birisi 1.kitap yerine 2 tane 2.kitap yollanmış demişti ve çoğu kişide kargoda yamulmuş falan diye yorum yazıyorduda)

cemtastan2301

80+ Gold

böyle dediğinize göre görmüş yada okumuşsunuz galiba , sizce fiyatı iyi midir? bi kitabın 30 TL olması fazla gibi geldide
Hocam inanın 30 lira ucuz bile, şuan 45-50 liradan satılıyor bu tür kitaplar.

Top Bottom