Neler Yeni

Bu kitapların en kısası hangisi?

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
zorla okutuyolar dostum çocuk kendi isteğiyle okumuyor bizede lisede yapıyorlardı her dönem 3 kitap yılda 6 kitap veriyoduk
kitap okumak ceza değilki zorla olsun. hazır kitap okumak zorundayken bir şeyler anlamaya çalışmak lazım

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
kitap okumak ceza değilki zorla olsun. hazır kitap okumak zorundayken bir şeyler anlamaya çalışmak lazım
meyve yemek yararlı bişey sana dokunan meyveleri zorla yediriyorlar nasıl zevk alabilirsin

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan

Restorgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yusuf
Diğerleri neredeyse aynı. Senden ricam sevip sana bir şey katacak bir kitap seçmen. Zorla okuma lütfen kitapları.
Bu olay da çok saçma mesela. bizim hoca zorla tarih kitabı okuttu tanıttırdı. Geçen 6-7 saat resmen işkence gibiydi.( 6 senedir düzenli kitap okuyorum fakat bu olaydan sonra ara vermiştim ki kitap okuma alışkanlığı olmayan birisine, kendisine ters olan bir kitap okutulursa fobisi oluşabilir)

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Bu olay da çok saçma mesela. bizim hoca zorla tarih kitabı okuttu tanıttırdı. Geçen 6-7 saat resmen işkence gibiydi.( 6 senedir düzenli kitap okuyorum fakat bu olaydan sonra ara vermiştim ki kitap okuma alışkanlığı olmayan birisine, kendisine ters olan bir kitap okutulursa fobisi oluşabilir)
Doğru ama bu yaşa kadar da okuması gerek :(

Kaan06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Kaan
Hocam Yaprak Dökümü ya da Milli Savaş hikayelerini okumanızı tavsiye ederim. Bu 2 eserde dili sade ve sayfa sayısı az olduğu için rahat okunur. Dostum Sadece bu kitaplardan birini mi seçip, sunum yapman lazım. Kendiniz kitap seçemiyormusunuz? Eğer seçebiliyorsanız Nihal Atsız'ın Deli Kurt adlı eserini öneririm. Eser hem sayfa sayısı itibari ile az ve dili çok akıcı.

Mergen

80+ Bronze
Şu Çılgın Türkler en kısası :D bence onu seç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,950
Üyeler
163,414
Son üye
Rewop