Bu kitapların en kısası hangisi?

asemih159

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
664
WhatsApp Image 2020-11-25 at 00.12.10.jpeg

Hangisi en kısası? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. (9. Hariciye koğuşu dışında.)

Son düzenleme:
Büyük ihtimalle 9. Hariciye Koğuşu.

9. hariciye koğuşu baya kısa. Ötüken yayınlarından okudum 110 sayfa falandı. 30-40 dakika civarında bitirilebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9. hariciye koğuşu baya kısa. Ötüken yayınlarından okudum 110 sayfa falandı. 30-40 dakika civarında bitirilebilir.
Yaprak dökümü de kısaydı yanlış hatırlamıyorsam.

Büyük ihtimalle 9. Hariciye Koğuşu.
9.hariciye koğuşu

Yaprak dökümü de kısaydı yanlış hatırlamıyorsam.

Demek herkes o yüzden onu okuyormuş :LOL:

Maalesef hoca artık onun sunumunu yapmamızı istemiyor. Kalanlar arasından en kısası hangisidir?
(Not: Sunum ödevim var.)

Diğerleri neredeyse aynı. Senden ricam sevip sana bir şey katacak bir kitap seçmen. Zorla okuma lütfen kitapları.

Demek herkes o yüzden onu okuyormuş :LOL:

Maalesef hoca artık onun sunumunu yapmamızı istemiyor. Kalanlar arasından en kısası hangisidir?
(Not: Sunum ödevim var.)
Listedeki tüm kitapları okumadım fakat Yaprak dökümünü tavsiye ederim. Hem kısa hem de akıcıdır. Sunumunu yapmanın sizi zorlayacağını düşünmüyorum.

Diğerleri neredeyse aynı. Senden ricam sevip sana bir şey katacak bir kitap seçmen. Zorla okuma lütfen kitapları.
Bir yanlış anlaşılma yüzünden kısa bir sürede okumam gerek. O yüzden hangisini seçsem de tadını çıkararak okuyamayacağım.

2000 sayfa okuma ödevi mi var? :D
Aralarından birini seçip onu okuyacağım.

Bence bir kitabın akıcılığına bakılmalı kısalığındansa. Çünkü öyle kitaplar okudum 120 sayfalık kafamı o kadar yordu ki sanki 500 600 sayfa okudum ama suç ve ceza mesela 680 sayfa mı neydi çok kısa sürede bitirmiştim. Demem o ki akıcılık da okumayı hızlandırır yani 300 sayfalık kitabı 100 sayfalık kitaptan daha hızlı bitirebilirsin o yüzden çok takılma bence sayfa sayısına.

sırf okumuş olmak için okumak yerine sana bir şeyler katacak bir şey okusan ?

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Asag
sırf okumuş olmak için okumak yerine sana bir şeyler katacak bir şey okusan ?
zorla okutuyolar dostum çocuk kendi isteğiyle okumuyor bizede lisede yapıyorlardı her dönem 3 kitap yılda 6 kitap veriyoduk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,532
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri