Marka takıntın yoksa rampage alrazer cynosa chroma tr klavye alınır mı?
klavye membranRazer rampage 100000 bin basar
Bu arada switch ne green mi ?)
ben de aynı şekilde düşünüyorum markalara takıntın yoksa rampage ultimate çok iyiMarka takıntın yoksa rampage al
Eğer ses arıyorsan maalesef bu klavye sese dair bir şey yok, full rgb razer synapse uygulaması üzerinden rgb'yi kontrol edebilirsiniz eğer video arıyor iseniz itopya.com youtube adresinden bakabilirsinrazer cynosa chroma tr klavye alınır mı?
Sıkıntıları varmıdır yada kaç sene gider ?ben de aynı şekilde düşünüyorum markalara takıntın yoksa rampage ultimate çok iyi
senesi hakkında bi fikrim olamaz outemu switchlerin 50 milyon tuş basım ömrü var o sana bağlıSıkıntıları varmıdır yada kaç sene gider ?
Aga videoda anlatılan gibi ise klavye süper ama bu bi zamandan sonra basmama gibi sorunlar yaparmı diye endişeliyimsenesi hakkında bi fikrim olamaz outemu switchlerin 50 milyon tuş basım ömrü var o sana bağlı
artısı eksisinden videoda bahsediyor
alternatif olarak bu videoya da bak karar ver
yapmaz ama yaparsa da tekli tuşlar satılıyo alırsın bi tane koyarsınAga videoda anlatılan gibi ise klavye süper ama bu bi zamandan sonra basmama gibi sorunlar yaparmı diye endişeliyim
Uzun süre kullanmak istiyorum temiz kullanıyorum başka bi model önerirmisin yoksa bundan alıcağım en fazla 450 verebilirimyapmaz ama yaparsa da tekli tuşlar satılıyo alırsın bi tane koyarsın