287tl ye düşüyor mesajlar bölümündeki indirimle f75Merhaba Klavye önerisi arıyorum %100 lük klavye olmasın onun dışında boyu farketmez bu aralar forumda aula f75 klavyesini görüyorum 945 tl civarı bişey alınır mı? sizce o klavye kalitesi nasıldır ?(Siyah) olsun
nasıl oluyomuş o287tl ye düşüyor mesajlar bölümündeki indirimle f75
Promosyonlarda %100'e varan kredi iadesi diyor seççeneklerde AulaF75 klavyesi var onu sanırım alınca para geri iade edip bedavayamı gelmiş olacak ?287tl ye düşüyor mesajlar bölümündeki indirimle f75
alınırPromosyonlarda %100'e varan kredi iadesi diyor seççeneklerde AulaF75 klavyesi var onu sanırım alınca para geri iade edip bedavayamı gelmiş olacak ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sandığım gibi değilmiş ödeme yapınca bir çark dönüyormuş ve ona göre %30 %50 %100 gibi indirim veriyormuş ama asıl konu f75 alınır mı?
çinlilerin klasik dolandırıcılığı. ilk başta hediye diyorlar sonra almak için sepetine başka ürünleri ekletiyorlar, bedava dedikleri ürünler aynı fiyata geliyor. kısaca; seni belirli bir sayıda ürün almaya itiyorlar. açıkça söylemek yerine basitçe kandırmaya çalışıyorlar.Promosyonlarda %100'e varan kredi iadesi diyor seççeneklerde AulaF75 klavyesi var onu sanırım alınca para geri iade edip bedavayamı gelmiş olacak ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sandığım gibi değilmiş ödeme yapınca bir çark dönüyormuş ve ona göre %30 %50 %100 gibi indirim veriyormuş ama asıl konu f75 alınır mı?
3 farklı kampanya var gibi benim dediğim kampanyada yanında başka random bir şey eklemen gerekmiyor sepet tutarını doldurman yeterliklas
çinlilerin klasik dolandırıcılığı. ilk başta hediye diyorlar sonra almak için sepetine başka ürünleri ekletiyorlar, bedava dedikleri ürünler aynı fiyata geliyor. kısaca; seni belirli bir sayıda ürün almaya itiyorlar. açıkça söylemek yerine basitçe kandırmaya çalışıyorlar.
Yani benimkindede kredi iadesi diyor aldıktan sonra çarkta hangi yüzdelik tutarsa o kadar para iadesi yapılıyor mesela ben 1080 tl lik ürün alırsam ve çarktada %40 iade tutarsa 432 tl iade ediyor benim anladığım kadarıyla3 farklı kampanya var gibi benim dediğim kampanyada yanında başka random bir şey eklemen gerekmiyor sepet tutarını doldurman yeterli
uyumlu evet