Bu klavye alınır mı?

Hocam mekanik her turlu daha iyi ama siz bilirsiniz
Hocam adamın bütçesi 200-300tl ve ısrarla mekanik klavye söylüyorsunuz.
Bu fiyata markalı membran cok daha iyi olacaktır.
Tabi 300tl ye gamepower gibi sağı solu belli olmayacak markaların dandik mekanik klavyesini aldıracaksanız, siz bilirsiniz.

Son düzenleme:
Hocam mekanik her turlu daha iyi ama siz bilirsiniz
Tabi iyidir sözüm yok ona ama yine 500-1000 tl bütçe lazım olduğunu düşünüyorum kaliteli mekanik için benim işimi görebileceğini düşünüyorum.

Tabi iyidir sözüm yok ona ama yine 500-1000 TL bütçe lazım olduğunu düşünüyorum kaliteli mekanik için benim işimi görebileceğini düşünüyorum.
yok hocam 350 400 tl ye bulunuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam adamın bütçesi 200-300tl ve ısrarla mekanik klavye söylüyorsunuz.
Bu fiyata markalı membran cok daha iyi olacaktır.
Tabi 300tl ye gamepower gibi sağı solu belli olmayacak markaların dandik mekanik klavyesini aldıracaksanız, siz bilirsiniz.
o dandik dedigin klavyeler fp orani yuksek klavyeler eger dandik olsa onerilmez gamepower gamenote gibi klavyeler

yok hocam 350 400 TL ye bulunuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o dandik dedigin klavyeler fp orani yuksek klavyeler eger dandik olsa onerilmez gamepower gamenote gibi klavyeler
Tamam siz de o zaman hemen şimdi internete gamepower yazdığın anca çıkan şeylere bak.
Hepsinde çift tıklama sorunu, basmama sorunu, gibi dünya kadar mesaj var.
Size mi inanıyım yoksa binlerce gamepower mağduru insanlara mı?

Sana bi tavsiye vereyim ,kullanmadığın ürünleri çok önerme hele de ürünler F/P adı altında satılan çin malı fason ürünlerse.

Bütün modellerde sorun yok ama ucuz mekaniklerde problem oluyor,çift tıklama gibi .Onun için adam özellikle membrane işimi görür demesine rağmen risk aldırıp mekanik aldırırsan geri bi sıkıntı olduğunda hesabını sana sorar bilgin olsun.Sen de kullanmadığın için ürünü yardımcı olamazsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,356
Üyeler
187,820
Son üye
Xfxbios
Geri