Logitech G G512 GX Brown Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Logitech G G512 GX Brown Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat seçenekleri ile 920-009353 ITOPYA'da

Neye göre alınır mı alırsan alınır knk genişlet biraz konuyu şartın ne![]()
Logitech G G512 GX Brown Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat seçenekleri ile 920-009353 ITOPYA'dawww.itopya.com
Oyun için knkNeye göre alınır mı alırsan alınır knk genişlet biraz konuyu şartın ne
Güzel yine alabilirsinOyun için knk
Apex3 iyi mi bundanBen olsam apex 3 alırdım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Güzel yine alabilirsin
Bana göre apex iyi kullanım olarak sende değişebilir iyice bak YouTubedan knkApex3 iyi mi bundan
Tamam knk bakıcam çok teşekkürlerBana göre apex iyi kullanım olarak sende değişebilir iyice bak YouTubedan knk
Ne demek knkTamam knk bakıcam çok teşekkürler
Garantiye gönderdinizmi hocamTuşları soyuluyor alalı 1 yıl olmadı
Göndermedim ama muhtemel kullanıcı hatası derler, iki hafta klavyesiz kalmak istemiyorum ve yazılımı b*k gibiGarantiye gönderdinizmi hocam
Hocam klavyeye bir şey fln döktünüzmü yada yemek fln yedinizmi bndede bi klavye vardıda o yüzden sordum yemek yiiyodum baya soyuldu snraGöndermedim ama muhtemel kullanıcı hatası derler, iki hafta klavyesiz kalmak istemiyorum ve yazılımı b*k gibi
![]()
Logitech G G512 GX Brown Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat seçenekleri ile 920-009353 ITOPYA'dawww.itopya.com