Bu klavye alınır mı??

Newoid

80+
Reaksiyon skoru
96
Beyler 3 tane klavye var aklımda küçük klavye ıstıyorum ama bıyandanda buyuk ıstıyorum elımde crown micro cmgk06 var gayet memnunum ama cok buyuk oldugu ıcın bazı oyunlarda tam performans alamıyorum mouse a az yer kalıyor sızce attıgım klavyelerden alınır mı? alınmazsa maksımum 500 TL'ye kadar klavye önerirmsiniz

Beyler 3 tane klavye var aklımda küçük klavye ıstıyorum ama bıyandanda buyuk ıstıyorum elımde crown micro cmgk06 var gayet memnunum ama cok buyuk oldugu ıcın bazı oyunlarda tam performans alamıyorum mouse a az yer kalıyor sızce attıgım klavyelerden alınır mı? alınmazsa maksımum 500 TL'ye kadar klavye önerirmsiniz

bunu bizzat kendim kullanıyorum güzel outemu red gaote switchler var f/p

https://www.hepsiburada.com/gamenote-kb857l-kablolu-mekanik-rgb-game-klavye-pm-HBC00000YJNAT fıyat performans

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,940
Üyeler
195,210
Son üye
SutluSogan
Geri