r65 phantom normalde 2.5k civarında hocam ace 60 pro gibi klavyelerden switch konusunda daha kaliteli fakat 8000hz ile 1000hz arasında gözle görülecek fark var mı?R75 versiyonunu kullanmıştım eğer 1200 1300 bandına alacaksan oldukça güzel bir klavye ama daha fazla vereceksen ikinci el F75 daha makul bi seçenek olabilir, ucuz manyetik klavyeler performans olarak çok stabil olmayabiliyor alacak olursan almadan önce iyi bir araştırmanı tavsiye ederim
bu zamana kadar kullandığım klavyeler arasında hz farkını hiç hissetmedim sadece manyetikle mekanik arasında belirgin bir fark var o kadarr65 phantom normalde 2.5k civarında hocam ace 60 pro gibi klavyelerden switch konusunda daha kaliteli fakat 8000hz ile 1000hz arasında gözle görülecek fark var mı?
rpyal kludge r65 kalite olarak dahaiyi aula f75 in artısı denebilecek fazla bağlantısı olmasıR75 versiyonunu kullanmıştım eğer 1200 1300 bandına alacaksan oldukça güzel bir klavye ama daha fazla vereceksen ikinci el F75 daha makul bi seçenek olabilir, ucuz manyetik klavyeler performans olarak çok stabil olmayabiliyor alacak olursan almadan önce iyi bir araştırmanı tavsiye ederim
özet chatgpt yorumu bana şey yapmyorsanızR75 versiyonunu kullanmıştım eğer 1200 1300 bandına alacaksan oldukça güzel bir klavye ama daha fazla vereceksen ikinci el F75 daha makul bi seçenek olabilir, ucuz manyetik klavyeler performans olarak çok stabil olmayabiliyor alacak olursan almadan önce iyi bir araştırmanı tavsiye ederim