Bu klavye sizce alınır mı?

R75 versiyonunu kullanmıştım eğer 1200 1300 bandına alacaksan oldukça güzel bir klavye ama daha fazla vereceksen ikinci el F75 daha makul bi seçenek olabilir, ucuz manyetik klavyeler performans olarak çok stabil olmayabiliyor alacak olursan almadan önce iyi bir araştırmanı tavsiye ederim

R75 versiyonunu kullanmıştım eğer 1200 1300 bandına alacaksan oldukça güzel bir klavye ama daha fazla vereceksen ikinci el F75 daha makul bi seçenek olabilir, ucuz manyetik klavyeler performans olarak çok stabil olmayabiliyor alacak olursan almadan önce iyi bir araştırmanı tavsiye ederim
r65 phantom normalde 2.5k civarında hocam ace 60 pro gibi klavyelerden switch konusunda daha kaliteli fakat 8000hz ile 1000hz arasında gözle görülecek fark var mı?

r65 phantom normalde 2.5k civarında hocam ace 60 pro gibi klavyelerden switch konusunda daha kaliteli fakat 8000hz ile 1000hz arasında gözle görülecek fark var mı?
bu zamana kadar kullandığım klavyeler arasında hz farkını hiç hissetmedim sadece manyetikle mekanik arasında belirgin bir fark var o kadar

rpyal kludge r65 kalite olarak dahaiyi aula f75 in artısı denebilecek fazla bağlantısı olması
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

özet chatgpt yorumu bana şey yapmyorsanız

• Royal Kludge R65: Kompakt tasarım ve yüksek performans arayan kullanıcılar için ideal. Kablolu bağlantı ile düşük gecikme süresi sağlar.
  • AULA F75: Çoklu bağlantı seçenekleri, uzun pil ömrü ve ekstra özellikler arayan kullanıcılar için uygun. Hem kablolu hem de kablosuz kullanım imkanı sunar.

Geri