900 TL'ye outemu switchli iğrenç bir klavye mi alacaksınız%60 olan :
XPG Summoner Mini RGB SUMMONERMINI61RD-BKCTR Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XPG Summoner Mini RGB SUMMONERMINI61RD-BKCTR Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Summoner Mini RGB SUMMONERMINI61RD-BKCTR Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Tkl : https://www.akakce.com/klavye/en-uc...sikli-kablolu-oyuncu-si-fiyati,966237106.html
Full : https://www.akakce.com/klavye/en-uc...itch-mekanik-oyuncu-si-fiyati,2044129311.html
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bana kalırsa en iyisi xpg ve redragon. İkiside sizi üzmez hangisi hoşunuza gittiyse onu alın fn ve yön tuşları olmadan olmaz derseniz redragon alın , eğer sorun olmaz ben %60 fn tuşları ve yön tuşları olmadan kullanırım diyorsanız xpg.
İkisinide kullanamam derseniz altec.
Kötü e-yooso z11t al çok daha iyi piyasadaki en iyi switchlerden birine sahip hot swapple tuşları var ve çok daha fazlası bu fiyata alabileceğiniz en iyi klavyeBu nasıl hocam?
Hocam aliexpress'de satılıyor. Aliexpress'de kargo gelme süresinin 1 ayı bile geçtiğini duymuştum. Bana en geç haftaya kadar lazım.900 TL'ye outemu switchli iğrenç bir klavye mi alacaksınız
Kötü e-yooso z11t al çok daha iyi piyasadaki en iyi switchlerden birine sahip hot swapple tuşları var ve çok daha fazlası bu fiyata alabileceğiniz en iyi klavye
Hocam ortalama 2 haftada ürün elinize ulaşır büyük ihttimaleHocam aliexpress'de satılıyor. Aliexpress'de kargo gelme süresinin 1 ayı bile geçtiğini duymuştum. Bana en geç haftaya kadar lazım.
Bana 12 günde geldi ve emin olun bu klavye 2000 liralık klavyelere taş çıkartır ayrıca trendyolda 1000 TL çok bekleyemem diyorsan ordan alHocam aliexpress'de satılıyor. Aliexpress'de kargo gelme süresinin 1 ayı bile geçtiğini duymuştum. Bana en geç haftaya kadar lazım.
HyperX Allow MKW100Öneriniz varmı hocam? 1.000₺ bütçem var
Hocam bütçem o kadar yok.HyperX Allow MKW100
Bende onu düşünüyordum hocam. Bilinen bir kronik sorunu varmı?Membrane istersen hyperx alloy core rgb
Ben 2 sene kullandım bir sorun yaşamadımHocam bütçem o kadar yok.
Bende onu düşünüyordum hocam. Bilinen bir kronik sorunu varmı?