Ek75 daha kaliteli switchleri sanırsam.E-Yooso Z-686
AJAZZ AK873
RK ROYAL KLUDGE RK61
DAREU EK75
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
oyun için kullacağım aralarında kaldım temel olarak kaliteli ve uzun ömürlü olan hangisiyse onu önerin lütfen.
Switchleri kaliteli, daha çok öneriliyor ve kullanıcıları memnun. Bende RK61 alacaktım bütçe yetmedidiğerlerini neden önermiyorsunuz sorabilir miyim( kendi tercihim dareu tarafındaydı)
anladım hocam biraz daha araştırıp alacağım şuan furylevel y1 kullanıyorum hem çok büyük hem hotswap değil o yüzden yeni klavye bakıyorum.Switchleri kaliteli, daha çok öneriliyor ve kullanıcıları memnun. Bende RK61 alacaktım bütçe yetmedi
EK75 dışında diğerlerini daha önce duymadım, o yüzden RK61 önerdim ben. Daha bilindik. Şahsende EK75 yerine tercih ederdim.
bişey daha isteyebilir miyim hocam rk61 i amazonda çok fiyat değişikliği var https://www.amazon.com.tr/RK-ROYAL-...nics&sprefix=rk61,electronics,213&sr=1-4&th=1 ürün bu mu acabaSwitchleri kaliteli, daha çok öneriliyor ve kullanıcıları memnun. Bende RK61 alacaktım bütçe yetmedi
EK75 dışında diğerlerini daha önce duymadım, o yüzden RK61 önerdim ben. Daha bilindik. Şahsende EK75 yerine tercih ederdim.
Evet bu, satıcıdan satıcıya fiyat değişiyor. Attığınız linkten alabilirsiniz, diğerlerine göre daha uygun fiyatta ve satıcı da güvenilir. Amazon'un kendisi satıcı zaten.anladım hocam biraz daha araştırıp alacağım şuan furylevel y1 kullanıyorum hem çok büyük hem hotswap değil o yüzden yeni klavye bakıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bişey daha isteyebilir miyim hocam rk61 i amazonda çok fiyat değişikliği var https://www.amazon.com.tr/RK-ROYAL-KLUDGE-Klavyesi-Aydınlatmalı/dp/B089GN2KBT/ref=sr_1_4?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=JEXQ9WFEAEJW&dib=eyJ2IjoiMSJ9.RK ROYAL KLUDGE RK61 QMK/VIA-m-gv66AtWsvj3lDPJ-Uq8n2ri-ick6BH1lCOepjufk-SCz-sMofuujFyOnSFS-nnhrpElZuDZ3SZfPHbgVQdCkO1hrtYLXj0fdYTHWX5AMv7pV3MNNBN8LRfouRewCvd_PE-OdiJ6yFd3hJJpwLuX4DltHmvNj3-4oBsFfB8b1z4KBnDYAMKfgCYrY1xWFofJ53ns1ij0M_LagD37c1tsAsRhZkGPUoyHV6X6fVFybVXxxNok8M1bPkxhwPTn18K1Z5Dw8oLT1MGgOaonaUjZzbE.kKn_pv3S8p52gF4xIRnadYht8j4esHjiyjDtWEQed8s&dib_tag=se&keywords=rk61&qid=1719612692&s=electronics&sprefix=rk61,electronics,213&sr=1-4&th=1 ürün bu mu acaba
Evet bu, satıcıdan satıcıya fiyat değişiyor. Attığınız linkten alabilirsiniz, diğerlerine göre daha uygun fiyatta ve satıcı da güvenilir. Amazon'un kendisi satıcı zaten.
Wireless olanın linkini atar mısınızMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam attığım linktekinde sanırım sadece kablolu bağlantı var 200 lira daha pahalıya wireless var aralarındaki tek fark bağlantı şekilleri değil mi? 200 kira daha koyup wireless almak mantıklı mı sizce?
200 lira fark sizin çok problem olmazsa wireless olandan alın. Olursa kablolu alın, fark etmez. Wireless alın geçin bence.