Neler Yeni

BU KONUDA KİM HAKLI???

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Ahmet
Arkadaşlar merhaba selamlar ssteki konuşmalar ben ile secmeli tarih öğretmenim arasında geçmiş olan konuşmalardır, olayı özetlemem gerekirse :
Bazı sebeplerden dolayı gecen hafta carsamba gunu olan secmeli tarih sınavına giremedim, bu yuzden yarın olacak olan telafi secmeli tarih sınavına katılacagım. Ancak ders programında da gordugunuz uzere normal tarihte tarih olarak yazıyor secmeli tarihte tarih olarak yazıyor, bu durumdan dolayı kafam karıstı ve normal tarih sınavı 2.ders benim girecegim secmeli tarih sınavı 4.ders. Yanlıs sınava girmemek amacıyla secmeli tarih hocamı rahatsız ettim ancak o da böyle agresif bir dil ile cevap verdi, cok sınırım bozuldu sınava calısma hevesim bile kalmadı. Bu durumda kim haklı? fikrinize ihtiyacım var..
WhatsApp Image 2024-11-18 at 22.22.16.jpeg
WhatsApp Image 2024-11-18 at 22.22.16 (1).jpeg

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
Ali
Böyle cevap verenlere inat sınava iyi çalışır geçerim. Keza benzerini üniversitede bir öğretmen ile yaşadım. Sen geçemezsin edemezsin diyordu. Dolu sınav kağıdını önüne bırakırken gıdık çıkmıyordu. Moralini bozma dostum.

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hoca haklı otur sınava çalış sen düşük alınca hoca bir şey kaybetmeyecek obp çok önemli
hocam inanın ki cok uzuldum bu duruma ya sırf hoca bu durumdan dolayı sözlüme zayıf girerse?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle cevap verenlere inat sınava iyi çalışır geçerim. Keza benzerini üniversitede bir öğretmen ile yaşadım. Sen geçemezsin edemezsin diyordu. Dolu sınav kağıdını önüne bırakırken gıdık çıkmıyordu. Moralini bozma dostum.
anladım hocam halimden anlayan birinin olduguna cok sevindim, ancak söyledigim seyde gercekten kotu birsey yok tamamen iyi niyet ile söyledim ancak cok sert yaptı

hazarcoban

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
hazarcoban
Arkadaşlar merhaba selamlar ssteki konuşmalar ben ile secmeli tarih öğretmenim arasında geçmiş olan konuşmalardır, olayı özetlemem gerekirse :
Bazı sebeplerden dolayı gecen hafta carsamba gunu olan secmeli tarih sınavına giremedim, bu yuzden yarın olacak olan telafi secmeli tarih sınavına katılacagım. Ancak ders programında da gordugunuz uzere normal tarihte tarih olarak yazıyor secmeli tarihte tarih olarak yazıyor, bu durumdan dolayı kafam karıstı ve normal tarih sınavı 2.ders benim girecegim secmeli tarih sınavı 4.ders. Yanlıs sınava girmemek amacıyla secmeli tarih hocamı rahatsız ettim ancak o da böyle agresif bir dil ile cevap verdi, cok sınırım bozuldu sınava calısma hevesim bile kalmadı. Bu durumda kim haklı? fikrinize ihtiyacım var..Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Birazda yapay zeka cevaplasın :)

Ekler

• Ekran Görüntüsü (3).png
    Ekran Görüntüsü (3).png
    133.3 KB · Hit: 22

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
tar4 e gir geç moral bozma zaten telafiyse listede vs adın vardır kağıtları kafalarına göre dağıtmazlar yanlış yerdeysen çıkar 2 ye girersin oldu bitti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,886
Üyeler
165,743
Son üye
zuuks
Top Bottom