Metekral123
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 160
- İsim
- Mustafa Mete
Merhaba bir kızdan hoşlanıyordum oda öğrendi suskun kaldı bende utancımdan daha ileri gitmedim aklıma bir şey geldi belki saçma olabilir ama aklıma şu geldi okulda bu kız şikayetçi olup müdüre falan söylese yada velisine söylese başıma bir şey gelebilirmi? mesala disipline gitmek gibi okuldan atılmak gibi kızın ailesinden dayak yemek gibi?
Düzenleme: Arkadaşlar birde bir şey konusundada öneri istiyeceğim kızdan hoşlandığımı bir arkadaşıma söylemiştim oda sır falan dedi yemine derim kuran çarpsın falan dedi sonra bütün sınıfa yaydı nerdeyse herkes biliyor ben ne yapabilirim? ortada dönen bu konuyu nasıl kapatırım birde kulaktan kulağa gibi yayılıyor nasıl durduracağım bunu? birde yayılması bir yana yanlış yayılıyor nasıl durduracağım bunu?
Düzenleme: Arkadaşlar birde bir şey konusundada öneri istiyeceğim kızdan hoşlandığımı bir arkadaşıma söylemiştim oda sır falan dedi yemine derim kuran çarpsın falan dedi sonra bütün sınıfa yaydı nerdeyse herkes biliyor ben ne yapabilirim? ortada dönen bu konuyu nasıl kapatırım birde kulaktan kulağa gibi yayılıyor nasıl durduracağım bunu? birde yayılması bir yana yanlış yayılıyor nasıl durduracağım bunu?
Son düzenleme: