Neler Yeni

Bu konuda okulda başıma bir şey gelebilirmi?

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Mustafa Mete
Merhaba bir kızdan hoşlanıyordum oda öğrendi suskun kaldı bende utancımdan daha ileri gitmedim aklıma bir şey geldi belki saçma olabilir ama aklıma şu geldi okulda bu kız şikayetçi olup müdüre falan söylese yada velisine söylese başıma bir şey gelebilirmi? mesala disipline gitmek gibi okuldan atılmak gibi kızın ailesinden dayak yemek gibi?

Düzenleme: Arkadaşlar birde bir şey konusundada öneri istiyeceğim kızdan hoşlandığımı bir arkadaşıma söylemiştim oda sır falan dedi yemine derim kuran çarpsın falan dedi sonra bütün sınıfa yaydı nerdeyse herkes biliyor ben ne yapabilirim? ortada dönen bu konuyu nasıl kapatırım birde kulaktan kulağa gibi yayılıyor nasıl durduracağım bunu? birde yayılması bir yana yanlış yayılıyor nasıl durduracağım bunu?

Son düzenleme:

MufasaBoss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Şahin
Merhaba bir kızdan hoşlanıyordum oda öğrendi suskun kaldı bende utancımdan daha ileri gitmedim aklıma bir şey geldi belki saçma olabilir ama aklıma şu geldi okulda bu kız şikayetçi olup müdüre falan söylese yada velisine söylese başıma bir şey gelebilirmi? mesala disipline gitmek gibi okuldan atılmak gibi kızın ailesinden dayak yemek gibi?
Hiç Bir Şey Olmaz Rahat Ol

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
967
İsim
Ege
ooo varya bir dayak yersin taa üsküdara kadar gidersin(!)
ne dayağı olum yaşın kaç senin

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Tekin Ayber
Kötü bir leke sürmediğin sürece sevda, aşk için kimse kimseyi şikayet etmez ve kimse de seni bu yüzden dövmez :D

Ha eğer günün birinde gerçekten aşık olduğun kız için dayak da yersen sakın ha utanma ve korkma, erkek adam sevdiği için dayak da yer, bundan dolayı kimse seni kınayamaz hatta aklı başında olan kimseler seni takdir bile eder.

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Mustafa Mete
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kötü bir leke sürmediğin sürece sevda, aşk için kimse kimseyi şikayet etmez ve kimse de seni bu yüzden dövmez :D

Ha eğer günün birinde gerçekten aşık olduğun kız için dayak da yersen sakın ha utanma ve korkma, erkek adam sevdiği için dayak da yer, bundan dolayı kimse seni kınayamaz hatta aklı başında olan kimseler seni takdir bile eder.
Takdir ederlerde sonra ağzımızı burnumuzu yamultmasınlar? :oops:

Kötü bir leke sürmedim zaten kıza ben senden hoşlanıyorum falan da demedim hoca yerleri değiştirdi kızı önümdeki sıraya oturtdu zaten agalar yanımda oturuyordu hemen kıza anlattılar kızın utançdan yüzü kızardı hep bu ******** agalar yüzünden bu olaylar yayıldı hesaba çektim bir daha bu konuyu açmadılar.
Ama iş içten geçmiş bunu yakın sıradakilerde duymuş onlarda kulaktan kulağa yaymışlar :(

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Tekin Ayber
Yav ne utandın ki :D İnsan sevdiği kızdan utanmamalı, tabi sen daha küçüksün öğreneceksin bu işleri ama erkek adam bu kadar kaygılanmaz.

Azcık kulağını çekerler belki başka bi şey olmaz :ROFLMAO:

turkey404

80+
Knk bu özgüvenle olmaz olumsuz geri dönüş alabilirsin seni kırabilir hakaret de edebilir bu seni dahada kötü bir duruma sokar önce utanmanı yenmelisin öyle gym le fitness la olmaz iletişim kurmasını bileceksin önce

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Mustafa Mete
Yav ne utandın ki :D İnsan sevdiği kızdan utanmamalı, tabi sen daha küçüksün öğreneceksin bu işleri ama erkek adam bu kadar kaygılanmaz.

Azcık kulağını çekerler belki başka bi şey olmaz :ROFLMAO:
Ben kız yüzünden yiyebileceğim dayak konusunda değilim aile öğrense o sıkıntı birde evde dayak yerim :oops: 🫣

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Tekin Ayber
Ben kız yüzünden yiyebileceğim dayak konusunda değilim aile öğrense o sıkıntı birde evde dayak yerim :oops: 🫣
Sen bu kafayla aşık maşık olamazsın, arkadaş da edinemezsin...

Utangaçlığı yenmelisin, azcık dayak da yesen yeri geldiğinde kavga etmeli, mücadele etmelisin. Ailen sana dayak atsa bile hiç bi şey olmaz. Yanlış bi şey yapmamışsın ki, sadece hoşlandığını söylemişsin, büyültücek bir durum zaten yok...

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Mustafa Mete
Knk bu özgüvenle olmaz olumsuz geri dönüş alabilirsin seni kırabilir hakaret de edebilir bu seni dahada kötü bir duruma sokar önce utanmanı yenmelisin öyle gym le fitness la olmaz iletişim kurmasını bileceksin önce
Yenemiyorum untancımı çok denedim ailemle konuşurken bile utanıyorum olmazsada olmasın ne yapabilirim : (

Zzabuza

80+ Bronze
Metekral sana tavsiyem kimseye hiç bir şey anlatma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,161
Üyeler
170,126
Son üye
yagizf