Neler Yeni

BU KULAKLIKLARDAN HANGİSİ DAHA İYİ

İGGY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
YONDAİME
oyun için kulaklık alacağım bunlardan hangisi daha iyi

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
701
İsim
Rüveyda Akın
Aralarından en iyisi Razer Barracuda X. Düşünme bile yapış direkt. Kablosuz varken diğerlerini değerlendirmeye alman bile saçma.

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Musa Topçu
2. ele okeysen temiz nova pro bulabilirsin

BN0'

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Adugan B
Barracuda X 2022 Versiyonunu kullanıyorum 1 Yıldır hiç bir sorunu yok sadece ses açma kısma tekerleği bende son seviyeye getirdiğinde sesi kısıyor sebepsizce diğer arkadaşlar yaşadığını sanmıyorum. Mikrofon kalitesi özellikle arkadaşlarım Harici masa mikrofonu kullandığımı sanıyorlardı bir aralar. Müzik olarak çok okey performansı var 7.1 için ise ben profesyonel olarak oynamıyorum ama kendi 7.1'inin yanında Razer'ın 1 Aylık deneme sürümünü verdiği ayrı uygulaması var onda efsane oluyor oyunlarda özellikle FPS oynuyorsanız kesinlikle onu alıp kullanabilirsiniz.

İGGY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
YONDAİME
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
logitech felan iyi değilmi ben iyi diye biliyodum arctis nova 3 de güzeldi hatırladığım kadarıyla en iyisi barracuda almak ozaman

BN0'

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Adugan B
logitech felan iyi değilmi ben iyi diye biliyodum arctis nova 3 de güzeldi hatırladığım kadarıyla en iyisi barracuda almak ozaman
O Logitech kulaklığın mikrofonu aşırı kötü harici mikrofonsuz kullanılacak gibi değil hocam.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
701
İsim
Rüveyda Akın
Logitech gerçekten felaket kötü hocam. Barracuda X kullanıyorum tavsiye ederim. Çoğu yayıncı da Elraenn Rraene gibi onun bir üst modelini kullanıyor zaten. 2 bin liraya bile satıldı geçen günlerde. Piyasadaki en fiyat performans kulaklık olur kendileri. Mikrofonu ve ses kalitesi on numara.

İGGY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
YONDAİME
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Logitech gerçekten felaket kötü hocam. Barracuda X kullanıyorum tavsiye ederim. Çoğu yayıncı da Elraenn Rraene gibi onun bir üst modelini kullanıyor zaten. 2 bin liraya bile satıldı geçen günlerde. Piyasadaki en fiyat performans kulaklık olur kendileri. Mikrofonu ve ses kalitesi on numara.
tamamdır onu alcağım saoğlun

İGGY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
YONDAİME
Hayırlı olsun şimdiden. Güle güle kullanın inşallah.
hocam bi soru daha soracağım bunun dongel ının girişi benim kasamda yok takmam için kabloya takmam lazım wireless ın bi mantığı kalmıyo ozamanda

Top Bottom