Neler Yeni

Bu kulaklıklardan hangisi daha iyi?

Mustafaer

80+ Bronze
Bütçe
500
Bütçem çok yok ancak güzel kulaklıklar buldum çok ses vs. kasan birisi değilim bu yüzden 7.1 veya Stereo vs. olması önemli değil.

Önerilerinizi bekliyorum.

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Kaan P
Steam
steamcommunity.com/id/z0rden
Lenovo ht403 aralarından en iyisi ama şunu söyleyeyim 3.5 jaklı kulaklıklar bir yerden sonra temassızlık yapıp hızlı ölüyor ben de zamanında rampage kullandım 2 aya sol kulağı gitmişti onun dışında birsürü telefon kulaklığı öldürdüm usb tip A kulaklık bulabilirseniz onu alın uzun ömürlü istiyorsanız

Mustafaer

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lenovo ht403 aralarından en iyisi ama şunu söyleyeyim 3.5 jaklı kulaklıklar bir yerden sonra temassızlık yapıp hızlı ölüyor ben de zamanında rampage kullandım 2 aya sol kulağı gitmişti onun dışında birsürü telefon kulaklığı öldürdüm usb tip A kulaklık bulabilirseniz onu alın uzun ömürlü istiyorsanız
Tamamdır hocam usb tip a arayacağım bulursam söylerim.
bir tık daha fiyat çıkabilirim varmı bir öneriniz

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Kaan P
Steam
Tamamdır hocam usb tip a arayacağım bulursam söylerim.
bir tık daha fiyat çıkabilirim varmı bir öneriniz
Yani kaliteli sayılabilecek en ucuz kulaklıklar 800-900den başlıyor gamepower medusa veya hyperx stinger core öneririm ama daha ucuza önerilebilecek pek bir şey yok

Gökberkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Gökberk Okçu
Hocam ben de 3 sene Rampage SN R7 Mesh (3.5 mm jack) kullandım, malzeme kalitesi çok kötü olmasına rağmen jack konusunda hiçbir problem yaşamadım.

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Kaan P
Steam
Hocam ben de 3 sene Rampage SN R7 Mesh (3.5 mm jack) kullandım, malzeme kalitesi çok kötü olmasına rağmen jack konusunda hiçbir problem yaşamadım.
ben 10 yaşında falan iken mediamarktda annemle kulaklık almaya gitmiştik o fiyata logitech ile rampage vardı oradaki çalışan rampage daha iyi diye onu aldırmıştı 2 aya jak temassızlık verdi o günden beri tramvam var rampage ve mediamarkt çalışanlarından nefret ediyorum

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Kaan P
Steam
bazen 8 yıl gidiyor bazen 3 ay teknolojik bir şey almak kumar birazda,jbt t110 bile dayanamadı bana ama türk telekomdan aldığım dandik kulaklığın başı çıkmasına rağmen cız bile etmedi ben 3.5tan çok çektim en çokta ucuz oyuncu kulaklıklarından o yüzden önermem

Gökberkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Gökberk Okçu
bazen 8 yıl gidiyor bazen 3 ay teknolojik bir şey almak kumar birazda,jbt t110 bile dayanamadı bana ama türk telekomdan aldığım dandik kulaklığın başı çıkmasına rağmen cız bile etmedi ben 3.5tan çok çektim en çokta ucuz oyuncu kulaklıklarından o yüzden önermem
Jbl T110'da sorun yaşayan çoktu hocam, aynı anda aldığımızda ben yine 3 4 sene kullandım sorunsuz, arkadaşımın birkaç ay sonra sol taraftan ses gelmemeye başlamıştı. Dediğiniz gibi şans faktörü önemli rol oynuyor bir de yıpratmadan kullanmak gerekli.

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Kaan P
Steam
Jbl T110'da sorun yaşayan çoktu hocam, aynı anda aldığımızda ben yine 3 4 sene kullandım sorunsuz, arkadaşımın birkaç ay sonra sol taraftan ses gelmemeye başlamıştı. Dediğiniz gibi şans faktörü önemli rol oynuyor bir de yıpratmadan kullanmak gerekli.
ben zamanında başı farklı düz değil kablosu yassı bunu bozmam diye almıştım yine gitmişti :D yapacak bir şey yok

Top Bottom