Neler Yeni

Öneri Bu kulaklıklardan hangisi iyidir fiyatına göre ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Ben de Huawei AM61 Spoert Lite var öneririm ama kulağına oturmayan bazı kişiler varmış ona dikkat et.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Çok şarj süresine ihtiyacın varsa Haylou T15'e bakabilirsin. ortalama kullanımda 20 gün gidiyor kendim kullanıyorum. :)
5-8 saat arası yeter spor 2 saat desem arada müzik dinlerim 1 saat yetiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onu da kullandım. Dip ses verir. Biraz gecikme var ancak şarkı için sorun yok. Ses kalitesi güzel. Bence alınır.
Peki öneri olarak şu gösterdiklerimden hangisini önerirsiniz am61 dışında ?

Ben de Huawei AM61 Spoert Lite var öneririm ama kulağına oturmayan bazı kişiler varmış ona dikkat et.
Doğru zaten pek beğenmedim yani rahatsız eder gibi duruyor artı o kadar çıkamam

Yağız00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Ebrar Yağız Tanrıseven
Dostum tam kablosuz kulaklık alacakken düşük ve orta bütçede kesinlikle ilk başta senkron sorunu varmı bak. İnternette kullanıcı yorumlarını ve şikayetlerini oku. Haylou t15 kullanıyorum mükemmel bir kulaklık. ses kalitesi müthiş. ilk aldığımda hiç sorum yoktu ancak şu an şarkı dinlerken bile senkron sorunu oluyor. resetlemeden kullanamıyorum. Kulaklığı bir çok kez düşürmemden kaynaklı da olabilir bilemiyorum :)

Peki öneri olarak şu gösterdiklerimden hangisini önerirsiniz am61 dışında ?

Doğru zaten pek beğenmedim yani rahatsız eder gibi duruyor artı o kadar çıkamam
Şahsen Huawei ve qcy'de sorun olmaz diye düşünüyorum. QCY bayağı tavsiye ediliyor iyi bir marka diye duydum ancak hiç birini kullanmadım. O yüzden bilemem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Dostum tam kablosuz kulaklık alacakken düşük ve orta bütçede kesinlikle ilk başta senkron sorunu varmı bak. İnternette kullanıcı yorumlarını ve şikayetlerini oku. Haylou t15 kullanıyorum mükemmel bir kulaklık. ses kalitesi müthiş. ilk aldığımda hiç sorum yoktu ancak şu an şarkı dinlerken bile senkron sorunu oluyor. resetlemeden kullanamıyorum. Kulaklığı bir çok kez düşürmemden kaynaklı da olabilir bilemiyorum :)

Şahsen Huawei ve qcy'de sorun olmaz diye düşünüyorum. QCY bayağı tavsiye ediliyor iyi bir marka diye duydum ancak hiç birini kullanmadım. O yüzden bilemem.
Qcy çok duymadım huawei kullanan birkaç kişi güzel diyor sesi pil ömrü filan aklımda ya haylou plus veya qcy almak var diğerleri ama kararsız kaldım baya.

Top Bottom