Neler Yeni

Bu kulaklıklardan hangisini almalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Ryuzaki
1678103355834.png

Müzik ve oyun için. Mevcut kulaklık Gamepower Kizaru. Bassları en sağlam hangisi ve hangisini önerirsiniz?

bwNN

80+ Silver
Aralarinda baya fiyat farki var ben olsam en ucuzunu alirdim cloud 2 w. Cloud 2 zaten guzel bir kulaklik

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Ryuzaki
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aralarinda baya fiyat farki var ben olsam en ucuzunu alirdim cloud 2 w. Cloud 2 zaten guzel bir kulaklik
Fiyat önemli değil, uzun vadede en iyi sonuç vereni arıyorum

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Hepsinin kalitesi eşit diyebiliriz bir iki fark hariç. Yerinizde olsam kablosuz kullanma süresi en çok hangisi ise onu alırım. Arctis 9 tercihim olurdu lakin 1 2 yıl önce 1800 TL olması beni yaralıyor 😅

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
İç Donanımlar, Çevre Birimleri, Cep Telefonları, Konsollar, Ağ Sistemleri
Fiyat önemli değil, uzun vadede en iyi sonuç vereni arıyorum
öyleyse bunu alın geçin şuanın en güzel kulaklıklarından

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,202
İsim
Necati
Alıntıyı görüntüle

Müzik ve oyun için. Mevcut kulaklık Gamepower Kizaru. Bassları en sağlam hangisi ve hangisini önerirsiniz?
Üst kısımdaki kulaklıkların hiçbirisi alınmaz , cloud 2 iyi diyenler hyperx kullanmamış demektir , mikrofonu berbat , dipses var ve terletir kesinlikle uzak durun , alttaki kısımdan bir değerlendirme yapın , benim tavsiyem arctis 9 veya asus olurdu

• Beğen
Reaksiyonlar: soul

bwNN

80+ Silver
öyleyse bunu alın geçin şuanın en güzel kulaklıklarından

Nova 1 in kullaniyorum memnunum kesin 7 dahada iyidir

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli
Razer blackshark v2 kablolu olanı ucuz kablosuz istiyorsan biraz para vermen lazım. Baya rahat ve sesleri iyi veren bir kulaklık.

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Alıntıyı görüntüle

Asus ROG Go 2.4 kullanıyorum. Oldukça kaliteli, yastık dolguları çok çok iyi ve dolgun. Ses kalitesi harika. Çok rekabetçi oynamıyorum ben ama sanal 7.1 performansı da iyi gibi. Mikrofonu güzel, hatta dahili mikrofonu da gayet iyi, evde discord'da dahili mikrofon kullandığım zamanlar oluyordu. Mikrofon için gürültü engelleme var ama ANC yani kulaklık için aktif gürültü engelleme yok maalesef.

Evde kullandığım süreden çok daha fazla dışarıda müzik kulaklığı olarak kullandım telefonun type-c girişi ile... O şekilde kulaklığı epey yıprattım 1.5 yılda. Telefonda alıcıyı tak-çıkar bir süre sonra alıcı oynamaya başlıyor ve ufak dokunuşlarda kesilip tekrar bağlanıyor. En ileri seviyesinde ise sürekli kesiliyor, bilgisayarda bile usb arızalı olabilir hatası veriyordu. Bir kez garantiye gitti alıcı değişti. Aynen kullanmaya devam ettiğimden muhtemelen garanti bitmeden bir kez daha alıcı değişimi için yollamam gerekir.

Gel gelelim evde kullanma durumunda ne benimki kadar kozmetik ya da irili ufaklı hasar vermezsiniz zaten. Tek ve en büyük eksisi ANC olmaması. Fiyat konusunda ise çok kaliteli kompakt kulaklıktır, taşıma çantası ve aksesuarları da çok iyidir ama bence fiyat yüksek yine de.

Aldığım zaman dolar 8.5 civarıymış. 1100 TL den indirimle 900 TL'ye alabilmiştim. Şimdi dolar çok daha yüksek ama kur farkı dışında da epey pahalı.

Son düzenleme:

JSezar

80+ Silver
g733 en sevdiğim.Güzel olduğunu düşünüyorum.

TheburuQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
TheburuQ
Instagram
buraksrky38
Alıntıyı görüntüle

Eğer yüksek sese gerek yok diyorsanız logitech g733 ü alabilirsiniz(40mm sürücler, 88 db). Ama burda benim tercihim HyperX Cloud 2 wireless(53mm sürücüler, 104db) veya Razer Blackshark V2 PRO wireless(50mm sürücüler, 100db) olur

Top Bottom