Ryuzaki666
80+
- Reaksiyon skoru
- 66
Müzik ve oyun için. Mevcut kulaklık Gamepower Kizaru. Bassları en sağlam hangisi ve hangisini önerirsiniz?
Fiyat önemli değil, uzun vadede en iyi sonuç vereni arıyorumAralarinda baya fiyat farki var ben olsam en ucuzunu alirdim cloud 2 w. Cloud 2 zaten guzel bir kulaklik
öyleyse bunu alın geçin şuanın en güzel kulaklıklarındanFiyat önemli değil, uzun vadede en iyi sonuç vereni arıyorum
Üst kısımdaki kulaklıkların hiçbirisi alınmaz , cloud 2 iyi diyenler hyperx kullanmamış demektir , mikrofonu berbat , dipses var ve terletir kesinlikle uzak durun , alttaki kısımdan bir değerlendirme yapın , benim tavsiyem arctis 9 veya asus olurduAlıntıyı görüntüle
Müzik ve oyun için. Mevcut kulaklık Gamepower Kizaru. Bassları en sağlam hangisi ve hangisini önerirsiniz?
Nova 1 in kullaniyorum memnunum kesin 7 dahada iyidiröyleyse bunu alın geçin şuanın en güzel kulaklıklarından
![]()
SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 5.898,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Asus ROG Go 2.4 kullanıyorum. Oldukça kaliteli, yastık dolguları çok çok iyi ve dolgun. Ses kalitesi harika. Çok rekabetçi oynamıyorum ben ama sanal 7.1 performansı da iyi gibi. Mikrofonu güzel, hatta dahili mikrofonu da gayet iyi, evde discord'da dahili mikrofon kullandığım zamanlar oluyordu. Mikrofon için gürültü engelleme var ama ANC yani kulaklık için aktif gürültü engelleme yok maalesef.Alıntıyı görüntüle
g733 hafif olduğu için baya konforlu olduğunu söylüyorlar ses kaliteside iyi diyolar diğerleri hakkında pek bir fikrim yokAlıntıyı görüntüle
direkt blackshark v2 alırdım c2 ye bulaşma çok eski kulak pedleri deri ve dip ses sorunu var ayrıca dünyada ki en kötü mikrofona sahip olma ünvanı da cabası...Alıntıyı görüntüle
Eğer yüksek sese gerek yok diyorsanız logitech g733 ü alabilirsiniz(40mm sürücler, 88 db). Ama burda benim tercihim HyperX Cloud 2 wireless(53mm sürücüler, 104db) veya Razer Blackshark V2 PRO wireless(50mm sürücüler, 100db) olurAlıntıyı görüntüle