Alıntıyı görüntüle
Müzik ve oyun için. Mevcut kulaklık Gamepower Kizaru. Bassları en sağlam hangisi ve hangisini önerirsiniz?
Asus ROG Go 2.4 kullanıyorum. Oldukça kaliteli, yastık dolguları çok çok iyi ve dolgun. Ses kalitesi harika. Çok rekabetçi oynamıyorum ben ama sanal 7.1 performansı da iyi gibi. Mikrofonu güzel, hatta dahili mikrofonu da gayet iyi, evde discord'da dahili mikrofon kullandığım zamanlar oluyordu. Mikrofon için gürültü engelleme var ama ANC yani kulaklık için aktif gürültü engelleme yok maalesef.
Evde kullandığım süreden çok daha fazla dışarıda müzik kulaklığı olarak kullandım telefonun type-c girişi ile... O şekilde kulaklığı epey yıprattım 1.5 yılda. Telefonda alıcıyı tak-çıkar bir süre sonra alıcı oynamaya başlıyor ve ufak dokunuşlarda kesilip tekrar bağlanıyor. En ileri seviyesinde ise sürekli kesiliyor, bilgisayarda bile usb arızalı olabilir hatası veriyordu. Bir kez garantiye gitti alıcı değişti. Aynen kullanmaya devam ettiğimden muhtemelen garanti bitmeden bir kez daha alıcı değişimi için yollamam gerekir.
Gel gelelim evde kullanma durumunda ne benimki kadar kozmetik ya da irili ufaklı hasar vermezsiniz zaten. Tek ve en büyük eksisi ANC olmaması. Fiyat konusunda ise çok kaliteli kompakt kulaklıktır, taşıma çantası ve aksesuarları da çok iyidir ama bence fiyat yüksek yine de.
Aldığım zaman dolar 8.5 civarıymış. 1100 TL den indirimle 900 TL'ye alabilmiştim. Şimdi dolar çok daha yüksek ama kur farkı dışında da epey pahalı.