Neler Yeni

Yardım BU KULAKLIKLARI HYPERX CLOUD 2 SES KARTIYLA KULLANABİLİR MİYİM ?

KOD5101

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
yiğit alp yaşin
Kulak içi gaming kulaklık almayı planlıyorum, linklerini atmış olduğum modellerden birini almayı planlıyorum. Genel olarak hepsi 3.5mm jak girişli başlıkta bahsettiğim gibi cloud 2 ses kartıyla kullanabilir miyim ?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,328
İsim
Bilal Tepe
Kulak içi gaming kulaklık almayı planlıyorum, linklerini atmış olduğum modellerden birini almayı planlıyorum. Genel olarak hepsi 3.5mm jak girişli başlıkta bahsettiğim gibi cloud 2 ses kartıyla kullanabilir miyim ?

7hz sonus almayın hem pahalı hem kötü

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,328
İsim
Bilal Tepe
Yani yorumları gayet iyiydi ama esas soruma gelirsek cloud 2 ses kartıyla uyumlu mudur ?
Uyumlu olmadan ziyade performans alamazsın bu tür iem kulakliklak yüksek ohm değerine sahip dediğin ürünün ses kartı bu ohmu destekleyecegini sanmıyorum .

KOD5101

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
yiğit alp yaşin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uyumlu olmadan ziyade performans alamazsın bu tür iem kulakliklak yüksek ohm değerine sahip dediğin ürünün ses kartı bu ohmu destekleyecegini sanmıyorum .
İlk linkini attığım kulaklığın 2. bir modeli var ses kartlı fakat internetten karta baktığım zaman öyle üst düzey bir kart değil 400 lira falan ben destekleyeceğini düşünüyorum ama biraz daha araştırayım madem.

Top Bottom