Neler Yeni

Bu kulaklıkların arasından hangisini tercih etmeliyim?

flowlex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda Güleş
Bütçe
850
Biraz araştırdıktan sonra bunlar arasından seçmeye karar verdim bunlar dışında öneriniz varsa yazın lütfen.
Gamepower'ın ürünleri uzun kullanımda hep bir şey çıkartıyor diyorlardı ama bu kulaklıkta öyle değil gibi emin değilim.

https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,508321590.html
Arkadaşım yeni aldı gayet iyi zaten hep tercih edilen marka.

Bu kulaklığın 710 modelini bir arkadaşım 3 yıldır kullanıyor ped yırtılması dışında hiçbir şey yaşamadan hala kullandığını söyledi 3 yıl üzeri kullanımda da pedlere zarar gelmesi gayet doğal bence.

+ olarak bu var bütçemi aşıyor evet ama her yerde her zaman bu kulaklık öneriliyor fiyatına değer mi cidden bilmiyorum. Bunun için indirim beklemeli miyim sizce yoksa başka bir öneriniz var mıdır?

şahin doğan

80+ Platinum
Fujin'de dip ses sorunu var. Arctis 1 eskidi fiyatını hak etmiyor. 712 alınabilir. son kulaklık iyi ama o da hak ettiği fiyatın biraz üstünde.

flowlex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda Güleş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet yazdıktan sonra ben de baktım GamePower kulaklılarda genel bir dip ses sorunu varmış. Onu listeden çıkarttm.

Hasan344

80+ Gold
Jd 712 bakılabilir. Onun dışında arctis 1 çöp hayatta bu kadar para etmez. Blackshark v2x bakılabilir ama fiyatı az yüksek geldi. Fujinde güzel kulaklık diye biliyorum ama dip ses sorununu forumda duymuştum.

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Mert
Fujin'de dip ses sorunu var. Arctis 1 eskidi fiyatını hak etmiyor. 712 alınabilir. son kulaklık iyi ama o da hak ettiği fiyatın biraz üstünde.
Kanka kullanan insanlar arasında bende varım ki abdullah abide pc hocasıda çektiği videoda fujinin mikrofonunu mve öve bitirmediler dip ses yok dediler sadece abdullah abi hissedemeyceğiniz kadar var dedi ilk defa fujne dip ses var diyen insan gördüm alınan sitelerdeki yorumları %95 çok iyi

şahin doğan

80+ Platinum
Evet yazdıktan sonra ben de baktım GamePower kulaklılarda genel bir dip ses sorunu varmış. Onu listeden çıkarttm.
Bu arada Bende 3 yıldır JD 710 kullanıyorum. Mikrofonu benim yüzümden bozuldu sayılır onun dışında arkadaşında olduğu gibi pedlerin derileri soyuldu ama daha iyi oldu. Artık terletmiyor sünger oldu pedleri.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,504
İsim
ArtiAnius
712 419 tl ye kadar inebilir bu akşam indirim var takip edin 2-3 saat kulakta kalınca hafif bir ısıtıyor terleme yaptığını görmedim 3 haftadır yerede düştü baya şey yaptım banamısın demedi

şahin doğan

80+ Platinum
Kanka kullanan insanlar arasında bende varım ki abdullah abide pc hocasıda çektiği videoda fujinin mikrofonunu mve öve bitirmediler dip ses yok dediler sadece abdullah abi hissedemeyceğiniz kadar var dedi ilk defa fujne dip ses var diyen insan gördüm alınan sitelerdeki yorumları %95 çok iyi
Youtube'da bir çok videoda denk geldim dip ses sorununu anlatan kişilere.

flowlex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda Güleş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İndirim İncehesap sitesinde mi olacak?

şahin doğan

80+ Platinum

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Mert
Youtube'da bir çok videoda denk geldim dip ses sorununu anlatan kişilere.
Kullanıyorum dip ses falan yok dediğim gibi abdullah abiye ve pc hocasına güvenerek aldım ses kalitesini zaten katmıyorum çok başarılı bir kulaklık mik içinde öyle sesim çok net ve güzel

flowlex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda Güleş
İnce hesap gaming gecesinde
bu cuma hemen alamayabilirim ama her cuma oluyor anladığım kadarıyla değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullanıyorum dip ses falan yok dediğim gibi abdullah abiye ve pc hocasına güvenerek aldım ses kalitesini zaten katmıyorum çok başarılı bir kulaklık mik içinde öyle sesim çok net ve güzel
Benim listeye almamın sebebi zaten mikrofon kalitesindendi ama satılan internet sitelerinde ve Youtube yorumlarında dip ses sorunu nasıl çözülür yeni aldım sağ tarafta dip ses yaşanmaya başladı nasıl çözülür gibi bir sürü soru gördüğümden vazgeçtim.

şahin doğan

80+ Platinum
Her üründe sorun olacak diye bir durum yok zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu cuma hemen alamayabilirim ama her cuma oluyor anladığım kadarıyla değil mi?
Evet her cuma.

Top Bottom