Şimdi atıp tutma bi kaynak söyle diyecek olabilirsiniz ;
Forumu veya forumları araştırmanız yeter. Kronik sorunlar, sıcaklıklar, uzun vadede yaşanan sıkıntılar her yerde paylaşılıyor. Dün bu forumda okudum, biri g770 ve g870 kullandım, ikisi de rezaletti demişti.
Forumu veya forumları araştırmanız yeter. Kronik sorunlar, sıcaklıklar, uzun vadede yaşanan sıkıntılar her yerde paylaşılıyor. Dün bu forumda okudum, biri g770 ve g870 kullandım, ikisi de rezaletti demişti.
Kağıt üstü verileri dışında bir kaynağı olmadığından, kağıt üstü verileri de kötü olmadığından sundukları fiyatına göre iyi. Uzun yıllar kullanma konusunda nasıl olacağı kullanıcı deneyimlerine bağlı. G870'ler bu şekilde uygun fiyata olursa alınabilir modellerdir.
Sadece yazıda kalır, kaynak gereklidir. Forumlarda yazanlar da sadece okunur, büyük çoğunluğu fikir olarak alınmamalıdır. Özellikle forumlarda yazanları 3 defa değil 5 defa araştırmak gerekiyor, nedendir bilinmez; doğru düzgün sebep belirterek yazan çok az. Kime göre neye göre kötü olduğu da belli olmalı. 33k fiyata 4060'lı TUF A15 satıldıktan sonra ısınmasını hâlen dert edecek olan varsa içinde saklamalı, kitlelere müdahele konusunda çoğu kişi düşünemiyor.
Sadece yazıda kalır, kaynak gereklidir. Forumlarda yazanlar da sadece okunur, büyük çoğunluğu fikir olarak alınmamalıdır. Özellikle forumlarda yazanları 3 defa değil 5 defa araştırmak gerekiyor, nedendir bilinmez; doğru düzgün sebep belirterek yazan çok az. Kime göre neye göre kötü olduğu da belli olmalı. 33k fiyata 4060'lı TUF A15 satıldıktan sonra ısınmasını hâlen dert edecek olan varsa içinde saklamalı, kitlelere müdahele konusunda çoğu kişi düşünemiyor.
Bu seriyle ilgili sorunları bu linkten bulabilirsiniz. Ben bilgimi söylüyorum, sorunlar ortada. Performans sıkıntıları, iç ve dış parça kalitesi belli.
Bu seriyle ilgili sorunları bu linkten bulabilirsiniz. Ben bilgimi söylüyorum, sorunlar ortada. Performans sıkıntıları, iç ve dış parça kalitesi belli.
adam akıllı şu problemler var şu şöyle bu böyle diyen yok
bir kişi neredeyse bütün modellerini kullandım kötü demiş o kadar
geri kalanlar zaten kulaktan dolmacı alınmaz tayfası
biz koşa koşa gidin casper a satılın demiyoruz zaten
elbetteki dezavantajlı olduğu yerler de var
avantajlı olduğu yerler de var
ne alalım
anakartı yanan loq serisi mi alalım
hall sensör effect problemini çözemeyen ve çözememesine rağmen garantiye giden ürünlerde sorunu çözmüş edası ile müşterisini kandıran hp mi
ne alalım aslında çok güzel ürün üretmesine rağmen bazı serilerinde aynı casperda olduğu gibi yüksek sıcaklıklara çıkan ürünü mü
zaten bu segmente bir sorun aramak isterseniz sorun bulmama ihtimaliniz yok
evet biraz sıcak çalışıyor
evet fan sesi yüksek çıkıyor
şu ana kadar bildiğim nokta bu
bunları bildiririm daha da kronik bir sorun var mı kullanmaya tamamen engel bir sorun var mı araştırıyorum
ama şu an için 5060 lı bir cihaz olarak direkt koşa koşa alın denmese bile alternatif içerisine alınabilecek bir ürün
söylediklerimin iççinde cımbızla cümle seçip ÇOK GÜZEL ÜRÜN AL DEDİM ALGISI OLUŞTURMA DİYE TEKRARLIYORUM
KOŞA KOŞA GİT AL DEMİYORUM
ama bu segmentteki bir çok ürün zaten ya sesinden ya sıcaklığından tatminkar ürün sunmuyor tam anlamı ile
hp victusu saymıyorum bile
hal böyle iken kesinlikle kullanıma engel bir durum yoksa alternatiflerde değerlendirilebiir bir ürün
adam akıllı şu problemler var şu şöyle bu böyle diyen yok
bir kişi neredeyse bütün modellerini kullandım kötü demiş o kadar
geri kalanlar zaten kulaktan dolmacı alınmaz tayfası
biz koşa koşa gidin casper a satılın demiyoruz zaten
elbetteki dezavantajlı olduğu yerler de var
avantajlı olduğu yerler de var
ne alalım
anakartı yanan loq serisi mi alalım
hall sensör effect problemini çözemeyen ve çözememesine rağmen garantiye giden ürünlerde sorunu çözmüş edası ile müşterisini kandıran hp mi
ne alalım aslında çok güzel ürün üretmesine rağmen bazı serilerinde aynı casperda olduğu gibi yüksek sıcaklıklara çıkan ürünü mü
zaten bu segmente bir sorun aramak isterseniz sorun bulmama ihtimaliniz yok
evet biraz sıcak çalışıyor
evet fan sesi yüksek çıkıyor
şu ana kadar bildiğim nokta bu
bunları bildiririm daha da kronik bir sorun var mı kullanmaya tamamen engel bir sorun var mı araştırıyorum
ama şu an için 5060 lı bir cihaz olarak direkt koşa koşa alın denmese bile alternatif içerisine alınabilecek bir ürün
söylediklerimin iççinde cımbızla cümle seçip ÇOK GÜZEL ÜRÜN AL DEDİM ALGISI OLUŞTURMA DİYE TEKRARLIYORUM
KOŞA KOŞA GİT AL DEMİYORUM
ama bu segmentteki bir çok ürün zaten ya sesinden ya sıcaklığından tatminkar ürün sunmuyor tam anlamı ile
hp victusu saymıyorum bile
hal böyle iken kesinlikle kullanıma engel bir durum yoksa alternatiflerde değerlendirilebiir bir ürün
Katılıyorum, laptop aynı araba sektörüne döndü. Onu alma şu sorunu var. Birazcık daha koy bunu al diye diye hem bütçe artıyor hem ürün bulunamıyor.
ACER'da sorun çıktı ( sıvı metal akıyordu galiba ya da onunla alakalı bir şeyler vardı )
HP'de sorun var
LOQ'ta gönderilen Adaptör yetmiyor
ASUS ve MSI Gibi markalarda da bu fiyata böyle donanımlar yok.