Öneri Bu laptop alınır mı ? Bu fiyatlara başka ne önerirsiniz ?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihaz ikinci el olunca hall sensör normal demek. Hmm. Ne tesadüf ki ikinci el Acer, Lenovo falanda olmuyor.

❌ İlk sahibi Hall sensörü sorunu yüzünden sattı, demekki S1 sağlam değil
✅ Biri cihazı kullanıp sattı. O yüzden Hall sensör oluyor yaw.

Bu mesajımdan sonra kendi hâline saldım. 😀 Etiketleyip duruyor Bella'nın kraliçesi, o zorla cevap istedi.
Ulan benden başka bir Allah'ın kulunun s1 inde sorun çıkmamış acaba kaziklandim mi?
Benim cihazım bozuksa Yazicisindan ssdsine kadar bütün hpler bozuktur.

@TyShame @Senr siz daha engellemediniz mi onu ya? Rezil ettik yeterince bence hadi burda yetmedi dediniz benim konuda rezil rüsva oldu zaten bırakın bağırsın çağırsın sonuç ortada zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Technopat kendi sosyalini kendisi düşürdü o kadar boş banlar ve uyarılar veriliyor ki millet sosyali saldı mesela benim technopatı bırakma sebebim ben katiplik sınavına girsem ordaki hoca bile bu kadar takılmaz böyle hatalara lan 3 satır şey yazmışım ayırmadım diye uyarı aldım ben 3 satırın neyini ayırayim yahu otomatik düzeltme hata yapıyor koyduğum soru işaretini kaldırıyo onu koymadım diye ban yiyorum gittim adminlere hatta sosyalin kurucu ortağına yazdım adam iplemedi bende bıraktım orayı bu kadar da olmaz arkadaşım.
Forumu çok önemsemediğim için engellememiştim ben hocam. Da hala banlanmamış olması, yanlış bilgiden raporlamaların itibarsız kalması şaşırtıyor beni 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,948
Üyeler
183,923
Son üye
haredur
Geri