Öneri Bu laptop alınır mı, satıcı güvenilir mi ?

hithere

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar,
Şöyle bir laptop buldum asus tuf serisinden istediğim özellikleri karşılıyor ve fiyatı da diğer yerlere göre daha uygun. Lakin yanlış görmediysem satıcının bu ürünle ilgili değerlendirmesi yok ve ürün boyutlarına 1x1x1cm girilmiş ondan da hafif işkillenmedim değil açıkçası. Ama ürün açıklaması vs doğru yazılmış 2 yıl garantili olduğu falan da yazıyor. Aldıktan sonra fiyat yanlış girilmiş gönderemiyoruz gibisi bir şey denmesiyle uğraşmak da istemem.
Sizce satıcı güvenilir mi ? Alınır mı ?
Şimdiden yardımlar için teşekkürler.

Son düzenleme:
Hocam teşekkürler ama bu arkadaşların özellikleri attığıma kıyasla bir tık geride kalıyor gibi. Son attığınız iki tanesi 16gb ram ama asus tuf olan 32gb ram. HP Victus konusuna gelecek olursak hakkında konuşulanları siz benden daha iyi biliyorsunuzdur diye düşünüyorum yoksa ilk başta çok hoşuma gitmişti ne yalan sölim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam teşekkürler ama bu arkadaşların özellikleri attığıma kıyasla bir tık geride kalıyor gibi. Son attığınız iki tanesi 16gb ram ama asus tuf olan 32gb ram. HP Victus konusuna gelecek olursak hakkında konuşulanları siz benden daha iyi biliyorsunuzdur diye düşünüyorum yoksa ilk başta çok hoşuma gitmişti ne yalan sölim.
Ki asus tuf' a15lerin en azından malzeme kalitesi olarak bu arkadaşlardan daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Tercihlere karışmıyoruz; aklınıza hangisi yattıysa onu tercih edin.

Seçtiğiniz laptopu kuzenim 1
Merhabalar,
Şöyle bir laptop buldum asus tuf serisinden istediğim özellikleri karşılıyor ve fiyatı da diğer yerlere göre daha uygun. Lakin yanlış görmediysem satıcının bu ürünle ilgili değerlendirmesi yok ve ürün boyutlarına 1x1x1cm girilmiş ondan da hafif işkillenmedim değil açıkçası. Ama ürün açıklaması vs doğru yazılmış 2 yıl garantili olduğu falan da yazıyor. Aldıktan sonra fiyat yanlış girilmiş gönderemiyoruz gibisi bir şey denmesiyle uğraşmak da istemem.
yıldır kullaniyo aşırı memnun hep pili uzun gidiyor hemde oyun performansı çok iyi sıcaklık olarak işlemci ve ekran kartı ortalama 78-80 derecelerde

Merhabalar,
Link açılmıyor

Link açılmıyor
Merhabalar.
Satıcı test yapma ve herhangi bir parçanın yanlış/hasarlı çıkması durumunda iade alınamayacağını belirtti bu nedenle satın almaktan vazgeçtim. Fiyatının uygun olmasının sebebi belki de buydu. Normalde amazonun iade politikalarına da aykırı diye biliyorum aslında.

1754636371801.webp

İçindeki parçanın doğruluğundan emin olmak için tabii ki de bu testleri yapmak zorundayım. Diyelim parça yanlış/hasarlı çıktı. Bu laptop elimde mi kalsın ? Neyse ki almadan önce sordum da satın aldıktan sonra sıkıntı çıksaydı daha kötü olurdu.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,120
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri