Yardım Bu laptop alınır mı ??

dahili gpu yok o yüzden diğer amd işlemciler gibi güzel bir pil süresi beklemeyin bundan

3k fark var değer mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dahili gpu yok o yüzden diğer amd işlemciler gibi güzel bir pil süresi beklemeyin bundan
Sadece pil süresinde sıkıntı çıkarırsa sıkıntı yok

3k fark var değer mi
1X16 GB ram var. Gelecekte rahatça 32 GB ram yapabilirsiniz. Dahili ekran kartı var, batarya konusunda işinize çok yarayacak, 8845HS Zen 4 mimarisi bir işlemci, ısınma sorunu gibi bir problemle karşılaşmazsınız.

1X16 GB ram var. Gelecekte rahatça 32 GB ram yapabilirsiniz. Dahili ekran kartı var, batarya konusunda işinize çok yarayacak, 8845HS Zen 4 mimarisi bir işlemci, ısınma sorunu gibi bir problemle karşılaşmazsınız.
https://www.teknosa.com/lenovo-loq-...cwXtqJQEdxUrWTQcmw_aem_kesPZC6Gy0dbfbRqesqeRw Fp gibi geldi

Rami 8 ram attırmayı düşünüyorum
bu model daha mantıklı olur işlemcisi zaten yeterli üste çıkmaya gerek yok gpu baya iyi

• Beğen
Reaksiyonlar: UCAK
evet sadece pil.
Hayır sadece pil değil. İşlemcilerin mimari farkları var. 7435HS Zen 3+ işlemci, ısınmayan meyilli, 8845HS hem güçlü hemde Zen 4 mimarisine sahip, ısınmaya meyilli değil.

3k fark var değer mi

Sadece pil süresinde sıkıntı çıkarırsa sıkıntı yok
bu arada oyun oynayacaksan az daha çık 4060 loq al oyunlarda ekran kartı daha önemlidir genelde.

HX işlemciler çok sıkıntı çıkarıyor. LOQ modelinde HX işlemcili modellerde anakart sıkıntısı vardı.
ilk kez senden duydum kaynak varmı merak ettim eğer öyle bişi yoksa 10 numara laptop 4060 gpu var gayet iyi wattlı senin attığın işlemci kadar iyi değil ama fena olmayan bi işlemcisi var en azından yeter gpuyu rahat besler gpusu taş gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,092
Üyeler
183,947
Son üye
thefaal
Geri