Chatgpt kullanmayı bırakmalısın.Bu sistem performans olarak çok iddialı, Ryzen 9 9955HX3D zaten mobilde en tepe işlemcilerden biri, RTX 5070 Ti ile birlikte uzun yıllar yüksek ayarlarda oyun oynatır. 1080p için fazlasıyla yeterli, hatta 1440p ve bazı 4K senaryolarda da zorlanmaz. Donanım çok iyi görünüyor ama Game Garaj’ın kasa ve soğutma kalitesi her modelde aynı olmuyor. Bu kadar güçlü bir işlemciyle birlikte iyi bir soğutma şart, aksi halde işlemci kendini kısabilir. Henüz yaygın kullanıcı yorumları yok gibi, o yüzden alanların deneyimlerini araştırmakta fayda var. Kronik bir sorun şimdilik duyulmuş değil ama yine de ekran paneli, fan sesi, malzeme kalitesi gibi detaylar uzun kullanımda kendini belli eder. Marka olarak teknik destek ve servis süreci biraz karışık, memnun olan da var şikayet eden de. Bütçe uygunsa ve masaüstü alternatifi düşünülmüyorsa tercih edilebilir ama son kararı vermeden önce gerçek kullanıcı incelemelerine göz atmanı tavsiye ederim.
Eleman ChatGPT den kopya yapıştır yapmışBu sistem performans olarak çok iddialı, Ryzen 9 9955HX3D zaten mobilde en tepe işlemcilerden biri, RTX 5070 Ti ile birlikte uzun yıllar yüksek ayarlarda oyun oynatır. 1080p için fazlasıyla yeterli, hatta 1440p ve bazı 4K senaryolarda da zorlanmaz. Donanım çok iyi görünüyor ama Game Garaj’ın kasa ve soğutma kalitesi her modelde aynı olmuyor. Bu kadar güçlü bir işlemciyle birlikte iyi bir soğutma şart, aksi halde işlemci kendini kısabilir. Henüz yaygın kullanıcı yorumları yok gibi, o yüzden alanların deneyimlerini araştırmakta fayda var. Kronik bir sorun şimdilik duyulmuş değil ama yine de ekran paneli, fan sesi, malzeme kalitesi gibi detaylar uzun kullanımda kendini belli eder. Marka olarak teknik destek ve servis süreci biraz karışık, memnun olan da var şikayet eden de. Bütçe uygunsa ve masaüstü alternatifi düşünülmüyorsa tercih edilebilir ama son kararı vermeden önce gerçek kullanıcı incelemelerine göz atmanı tavsiye ederim.
kanka chatgpt falan diyosun da cihazın donanımı ortada yani 64gb ram rtx5070ti falan var adam sadece fikir alıyo boş yapmaya gerek yok herkes burda bi şekilde yardım arıyo sana saçma geliyosa geç yorum yapma yani illa bi şey diceksen de teknik bi şey söyle bariChatgpt kullanmayı bırakmalısın.
kopya yapıştır olsa ne olur kanka yazılan doğru mu ona bakmak lazımEleman ChatGPT den kopya yapıştır yapmışAlabilirsiniz hocam üst model tongfang kasa kullaniyor msi üretiyor kasasını video incelemeleri mevcut laptopun bakabilirsiniz.
Daha ne düşünüyorsun ki slayer alın 5070ti ve işlemcisi çok güçlü paneli çok iyi. Uzun yıllar sizi 2k ultrada götürür.Valla insan cok kararsız kalıyor aslinda bana eli yuzu düzgün 1080p model birsey önerebilir misiniz? ve masaüstü bilgisayarım var ana makinem o olucak laptop mecbur işim gereği almam gerekiyor az ekle sunu al az ekle bunu al diye diye bu modele kadar geldim sorunsuz kronik sorunu olmayan model yok sanırım
İşte asıl düşüncem zaten hali hazırda masaüstü bilgisayarım var ve ana makinem o olacak bir yandanda diyorum laptop tarafında bu kadar cosmaya gerek varmı çünkü laptop tarafı masaüstü gibi değil daha narin cihazlar bilmiyorum değermi 95 k vermeye bu cihazaDaha ne düşünüyorsun ki slayer alın 5070ti ve işlemcisi çok güçlü paneli çok iyi. Uzun yıllar sizi 2k ultrada götürür.
95 k olanı alcakmissiniz yeni fark ettim o kadar bütçeye çıkmanıza gerek yok hocam bunu alın bununda işlemcisi güçlü ve gayet yeterli arada işlemci farkı ve ram farkı var sadece. 64GB ram de gereksiz olur 32 gayet yeterli. https://www.gamegaraj.com/laptop/game-garaj-slayer-r9t-5070ti-amd-ryzen-r9-9955hx/İşte asıl düşüncem zaten hali hazırda masaüstü bilgisayarım var ve ana makinem o olacak bir yandanda diyorum laptop tarafında bu kadar cosmaya gerek varmı çünkü laptop tarafı masaüstü gibi değil daha narin cihazlar bilmiyorum değermi 95 k vermeye bu cihaza
10 k fark var evet ama farklar büyük ya ram değilde 2 tb ssd olması ve işlemcininde X3D olması gibi iyi artılar var baya ya aslında bana 5060 1080p falan olsa daha iyi gibi ama daha çok aşırı model.yok sanırım daha yayginlasmadi 5000 serisi95 k olanı alcakmissiniz yeni fark ettim o kadar bütçeye çıkmanıza gerek yok hocam bunu alın bununda işlemcisi güçlü ve gayet yeterli arada işlemci farkı ve ram farkı var sadece. 64GB ram de gereksiz olur 32 gayet yeterli. https://www.gamegaraj.com/laptop/game-garaj-slayer-r9t-5070ti-amd-ryzen-r9-9955hx/
İyide hocam bunun işlemcisi alacağınız 5060-5070 serilerinden cok daha iyidir o serilerde 2TB de genelde yoktur.Ne istiyorsunuz anlamadim ki. İşlemci AAA oyunlarda çok önemli olmuyor Cs volarant da önemli oluyor 300 hz geçtikten sonra fps degerleri fark etmiyor kaldi ki benim attığım modelin işlemcisi her türlü fps oyunlarinda 500 fps üzeri gösterecek.Sitede Laptop özellikleri özelleştirebiliyorsunuz .2TB ayarlayabiliyorsunuz fakat fiyatı 87 bin oluyor. 95 k ya cikacaksanız bence bu modeli alin intel son nesil işlemcili https://www.gamegaraj.com/laptop/game-garaj-slayer-5-9xl-5070ti-intel-ultra-9-275hx/10 k fark var evet ama farklar büyük ya ram değilde 2 tb ssd olması ve işlemcininde X3D olması gibi iyi artılar var baya ya aslında bana 5060 1080p falan olsa daha iyi gibi ama daha çok aşırı model.yok sanırım daha yayginlasmadi 5000 serisi