Bu laptop alınır mı?

Suwariba

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,296
işlemcisi ekranı vs nasıldır günlük kullanım için bu bütçelerde daha iyi seçenekler var mı?

Hocam eğer kaliteli oyun render almak gibi ideallerini yoksa ders çalışırım not tutarım diyorsanız bence tablet almak çok mantıklı hem aynı işlev hem daha kompak

Hocam eğer kaliteli oyun render almak gibi ideallerini yoksa ders çalışırım not tutarım diyorsanız bence tablet almak çok mantıklı hem aynı işlev hem daha kompak
Bence de öyle hocam da babama bakıyorum :D Bu bütçe aralığı da bana bi garip geliyo valla ya parayı biraz çöpe atıyormuş gibi hissettiriyo :D üstüne koyup ekran kartlı bir şey almak varken. Ama günlük kullanim sonuçta

Bence de öyle hocam da babama bakıyorum :D Bu bütçe aralığı da bana bi garip geliyo valla ya parayı biraz çöpe atıyormuş gibi hissettiriyo :D üstüne koyup ekran kartlı bir şey almak varken. Ama günlük kullanim sonuçta
1260P bu işlere gereksiz kaçıyor bence, i5 1235U-1335U nun yapamayacağı iş yok sayılır ve 12 bin bandına bulunuyor.

1260P bu işlere gereksiz kaçıyor bence, i5 1235U-1335U nun yapamayacağı iş yok sayılır ve 12 bin bandına bulunuyor.
Ömrünü uzatmaz mı ama biraz? Çok anlamıyorum bende mesela ekranı vs güzel olan daha alt seviye işlemcili önerdiğiniz modeller var mı?

Ömrünü uzatmaz mı ama biraz? Çok anlamıyorum bende mesela ekranı vs güzel olan daha alt seviye işlemcili önerdiğiniz modeller var mı?
Günlük işlere 6 çekirdekli 1215U bile rahat yetiyor zaten 10 çekirdekli 1235U falan gayet uzun gider bence, zaten 10 senelik cihazlar bile günlük işlerde çok yavaş değil hala. IPS ekran olsun yeter.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Attığınıza benzer bir model atayım, normalde 11 bin küsürdü ufak zam gelmiş sanırım yine düşer belki.

Travelmate ekranı diğer tüm oled hariç ekranlardan güzel. %100 srgb 400 nit ips ekran, askeri standart malzeme kalitesi, pil ömürleri, type-C şarjı, iki kademe ışıklı klavye, parmak izi okuyucu, gizlenir kamera harika cihazlar. Yukarıdaki p işlemci yerine aynı işi daha az güç ile yapan ve ömrü uzatan alttaki pc öneririm.

Geri