Bu Laptop Alınır mı?

https://app.hb.biz/nhCvqWM4GZkj arkadaşlar şöyle bi laptop buldum ekran kartı wattı yazmıyo ama alınır mı
V15 serisi alınmaz.

GGWP500 kodunu kullanın.

GameGaraj, kasa alıp üzerine sadece kendi logosunu basan ve RAM vb. ekleyen bir marka. Ama kasaları çok kaliteli bir üretici TongFang'a üretiyorlar. Bu dizüstü bilgisayarın soğutması iyi ama hava akışı kısıtlı olduğundan dolayı stant kullanılması iyi olur.

Al sana 3 saat inceleme:

V15 serisi alınmaz.

GGWP500 kodunu kullanın.

GameGaraj, kasa alıp üzerine sadece kendi logosunu basan ve RAM vb. ekleyen bir marka. Ama kasaları çok kaliteli bir üretici TongFang'a üretiyorlar. Bu dizüstü bilgisayarın soğutması iyi ama hava akışı kısıtlı olduğundan dolayı stant kullanılması iyi olur.

Al sana 3 saat inceleme:
Geçen forumda 13 nesil Hx anakart arızası yaşıyan vardı. Hx serisine bulaşmamak lazım bence

Hayır Lenovo LOQ serisinin kronik anakart yanma sorunu var. AMD versiyonunda bile bulunuyor.
Normalde işte 140W gpu olan bir modelde nasıl adaptör ona göre koyuluyorsa bunda da 105W var ona göre adaptör koyulması lazım ondan da kısınca anakart problemi olmasa bile bana kalırsa alınmayacak bir model çıkmış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hx işlemcilerden kaynaklandığını düşnüyorum.
V15'i tek yakan sen olabilirsin evrende.:oops:

Yakamadik ki yanmış geldi 😅
V15'in bir de benim G870'e benzediğini biliyorum o yüzden içim sızladı ama elinizde patlayacağına gelmeden patlamış bu da enteresan. V15'lerde sizce bu sorun kronik mi ?

V15'in bir de benim G870'e benzediğini biliyorum o yüzden içim sızladı ama elinizde patlayacağına gelemden patlamış bu da enteresan. V15'lerde sizce bu sorun kronik mi ?
Sanmıyorum.2 tane var diğerinde sorun yok. Oyun yüklemesem bozuk olduğunu bile bilmiyordum. Ekran kartı bozuk sandım. Çizgiler vardı. Anakart değişti dediler sorun çözüldü. 1 aydır falan sorunsuz. Zaten uyguna almıştım 4060 i 19 dan aldim. Çoğu oyunu oynadım. Sadece FM oynuyorum zaten

• Beğen
Reaksiyonlar: Senr
Geri