Bu Laptop Alınır Mı?

o zaman en iyi seçenek olarak bunda karar kıldık.

üstüne bi 8 ram ve 512 ssd takviyesi ile geri kalanlar çözülür . ram ve ssd alınca ürünlerle beraber servise göndermemiz gerekiyor değil mi ? garantisi bozulmasın diye ?
Bildiğim kadarı ile bozuyor fakat sormak lazım

o zaman en iyi seçenek olarak bunda karar kıldık.

üstüne bi 8 ram ve 512 ssd takviyesi ile geri kalanlar çözülür . ram ve ssd alınca ürünlerle beraber servise göndermemiz gerekiyor değil mi ? garantisi bozulmasın diye ?
rx5500m düz 3050'den daha iyi diye biliyorum. Attığım model 2021 kasa soğutma performansı arttırılmış. Ayrıca Victusun ekranı 60hz olması lazım.

rx5500m düz 3050'den daha iyi diye biliyorum. Attığım model 2021 kasa soğutma performansı arttırılmış. Ayrıca Victusun ekranı 60hz olması lazım.

Diğer MSI 4800h tı ban bu daha iyiymiş Rx550m mi düz 3050 mi? msı olan 144 hz ama tn panel yazıyor ıps tn panel çok fark yaratır mı ? şimdi tam arada kaldım ?

@Naci Sen ne diyorsun reis ?

@06ankaralı

Diğer MSI 4800h tı ban bu daha iyiymiş Rx550m mi düz 3050 mi? msı olan 144 hz ama tn panel yazıyor ıps tn panel çok fark yaratır mı ? şimdi tam arada kaldım ?

@Naci Sen ne diyorsun reis ?

@06ankaralı
Bravo ips panel. TN olarak girilmiş
Screenshot_2021-07-21-13-46-39-860_com.vanced.android.youtube.jpg

Son düzenleme:
Bravo ips panel. TN olarak girilmiş
Alıntıyı görüntüle
aynen farklı yerlerden bakıp gördüm bende ama muhtemelen asus alıcam intel set daha avantajlı gözüküyor.

https://www.hepsiburada.com/asus-tu...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000008SRHM

şuanki fiyatı 9,5k üstüne 500 tl daha alışveriş yapıp 10k ya tamamladıktan sonra 1k indirim alıcam 9k ya denk gelicek ürün gelince de bi 8 gb daha ram alıp takarım muhtemelen bazı yerlerde ram takviyesinde asus garanti kapsamı dışında kalmıyor yazmışlar.

aynen farklı yerlerden bakıp gördüm bende ama muhtemelen asus alıcam intel set daha avantajlı gözüküyor.

https://www.hepsiburada.com/asus-tu...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000008SRHM

şuanki fiyatı 9,5k üstüne 500 TL daha alışveriş yapıp 10k ya tamamladıktan sonra 1k indirim alıcam 9k ya denk gelicek ürün gelince de bi 8 gb daha ram alıp takarım muhtemelen bazı yerlerde ram takviyesinde asus garanti kapsamı dışında kalmıyor yazmışlar.
Siz bilirsiniz hocam. 3050 saf güç olarak 5500m'in gerisinde kalıyor dlss sayesinde birbirilerine rakipler.

Amd tarafında FSR teknolojisi geliştikçe ilerleyen dönemlerde 5500m'in performansı artacaktır.

Geri