Neler Yeni

Bu Laptop Alınır mı ?

Klaus1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Taha Kenan
Hayır leş bir leptop 20k bütçe zorla kendini

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Maksimum bütçe belirtirmisin, APU laptop alırken AMD alınmasını öneririm. Maksimum bütçene göre bir tavsiye yapabilirim.

Clayz

80+ Silver

Spoit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Muhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maksimum bütçe belirtirmisin, APU laptop alırken AMD alınmasını öneririm. Maksimum bütçene göre bir tavsiye yapabilirim.
cok bi bütcem yok zaten canavar bi masaüstüm var malum ders hocalar cizim vs istiyorlar onun icin laptop lazım şöyle gündelik hayatta takılabileceğim bazen lol valo heleki lol kaldırsın :D rahat şekilde bana yeter o tarz sistem laptop anlamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu daha mi iyi

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
cok bi bütcem yok zaten canavar bi masaüstüm var malum ders hocalar cizim vs istiyorlar onun icin laptop lazım şöyle gündelik hayatta takılabileceğim bazen lol valo heleki lol kaldırsın :D rahat şekilde bana yeter o tarz sistem laptop anlamıyorum

bu daha mi iyi

Tamamda bütçe belirt bana önerğin maksimum 14K çıkabilirim, 16K çıkabilirim artık neyse.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Agathe Shor
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Agathe Shor

bu daha mi iyi
Benim önerdiğim laptopun işlemcisi biraz daha iyi ama bu cihaz da alınır tabi. Radeon Vega 8 var 2 GHz var benim önerdiğimde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,420
Üyeler
169,567
Son üye
mcantruk
Top Bottom