Bu laptop alınır mı?

nasahtech

80+
Reaksiyon skoru
8
Bütçe
20.000
Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ARH7 82SB00X4TX bu laptop alınır mı? Kronik sorunu vs. var mı ya da bu fiyata daha iyisi? Sakın 3k 2k fazla fiyata şu daha iyi diye bir öneri yapmayın.

Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ARH7 82SB00X4TX bu laptop alınır mı? Kronik sorunu vs. var mı ya da bu fiyata daha iyisi? Sakın 3k 2k fazla fiyata şu daha iyi diye bir öneri yapmayın.
İyi laptop herhangi bir sorununu görmedim bendede lenovo loq var memnunum lenovo güzel bir marka

alınır hocam bu bütçede bundan iyisi yok. ekranı ips ve 100srgb. sadece soğutma kalitesi kötü olabilir bir fikrim yok bu konu hakkında

alınır hocam bu bütçede bundan iyisi yok. ekranı ips ve 100srgb. sadece soğutma kalitesi kötü olabilir bir fikrim yok bu konu hakkında
bu model 512 gb ssd benim attığım 1tb ssd diye onu alacağım teşekkür ederim

https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...0-15-6-full-hd-notebook-fiyati,632003233.html bu satıcı güvenilir mi biliyor musunuz? baya düşük geldi de fiyatı ayrıca bu linkteki modelin ssdsi sata mı m2 mi bulamadım siz bulursanız yazar mısınız

nethouse güvenilir bi satıcı amazonda n11de hepsiburadada çok karşılaştığım bir satıcı. sata ssd koymamışlardır m2 koyuyorlar genelde.
buldum m2 ssdymiş bu attığım modelde sRGB %100 müdür acaba biliyor musunuz 512 gb ssd olanda %100 sRGB var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,682
Üyeler
173,861
Son üye
mamisuspect
Geri