Merhaba bu laptop f1 2023 rdr2 gibi oyunları sorunsuz acar mı ve fiyatı nasıl https://amzn.eu/d/4a5Hmyn
hocam bu pcnin 1080pde şu anda açamayacağı ve 60 fps altı vereceği oyun yok ama fiyat açısından piyasadan pek haberim yok siz yine araştırınMerhaba bu laptop f1 2023 rdr2 gibi oyunları sorunsuz acar mı ve fiyatı nasıl https://amzn.eu/d/4a5Hmyn
ben bu mesajımın nerseinde hatalı bilgi var öğrenmek istiyorum adam full ayarlarda oynayacam tarzı bir şeyde dememiş ben fikrimin hala arkasındayım her ne kadar 3000 serisinin en güçsüzü ve laptop veriyonu olsada düşük ayarlarda 1080pde bana bu oyunun 60 fps altında vereceği bi oyunun şu anda varlığını gösteremezsinizhocam bu pcnin 1080pde şu anda açamayacağı ve 60 fps altı vereceği oyun yok ama fiyat açısından piyasadan pek haberim yok siz yine araştırın
ben bu mesajımın nerseinde hatalı bilgi var öğrenmek istiyorum adam full ayarlarda oynayacam tarzı bir şeyde dememiş ben fikrimin hala arkasındayım her ne kadar 3000 serisinin en güçsüzü ve laptop veriyonu olsada düşük ayarlarda 1080pde bana bu oyunun 60 fps altında vereceği bi oyunun şu anda varlığını gösteremezsiniz
hocam çaktırmayın very lowda 66 görmüş bana yeter ben ortalamada demedim verir dedim ne kadar süre ya da ortalama mı verir ondan bahsetmedimŞikayet eden değilim ama merak edip baktım mesela güncel bir oyundan kareler:
1080p lowda max 56 FPS ortalama 50 lerde...
Buda seni haksız çıkarmış olabilir .
hocam çaktırmayın very lowda 66 görmüş bana yeter ben ortalamada demedim verir dedim ne kadar süre ya da ortalama mı verir ondan bahsetmedim
bencedeNeyse 3050 Ti daha iyi bir model attım 3050 ile muhattap olmaya gerek yok .
Alan wake 2'de falan en düşük ayarlarda zor oynatıyor ikisi de. Gayet de haklı. Bizzat kendim kullanıyorum bu arada. Ek olarak youtubedan da teyit edebilirsiniz sebebini. Kısacası, 3050 ve 3050 ti, geforce mx birer aslında. Ana seriden olamazlar o güçler ve vramler ile. rtx 3060/4050'den başlıyor diyebiliriz.ben bu mesajımın nerseinde hatalı bilgi var öğrenmek istiyorum adam full ayarlarda oynayacam tarzı bir şeyde dememiş ben fikrimin hala arkasındayım her ne kadar 3000 serisinin en güçsüzü ve laptop veriyonu olsada düşük ayarlarda 1080pde bana bu oyunun 60 fps altında vereceği bi oyunun şu anda varlığını gösteremezsiniz