Neler Yeni

Bu laptop alınır mı? acil

PNSHER

80+ Bronze
AMD cihazlardada limit var. Sadece İntelden az bir limit var.
Victusta 8845HS işlemci için 65Watt limit var ama zaten bu limite rağmen maksimum performansını veriyor. Daha fazla güç çekmesi işlemciyi gereksiz yere ısıtır ve ekstra performans kazanımı da elde etmezsiniz. İki işlemci arası %15-20 civarı fark oluyor. Aşırı denecek bir fark yok iki cihaz da alınır. Ekran kaliteli olsun isteniyorsa Asus alınmalı.

enskan16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Musab
Victusta 8845HS işlemci için 65Watt limit var ama zaten bu limite rağmen maksimum performansını veriyor. Daha fazla güç çekmesi işlemciyi gereksiz yere ısıtır ve ekstra performans kazanımı da elde etmezsiniz. İki işlemci arası %15-20 civarı fark oluyor. Aşırı denecek bir fark yok iki cihaz da alınır. Ekran kaliteli olsun isteniyorsa Asus alınmalı.
Kral ekran umrumda değil tek umrumda olan yüksek FPS ve ısınmasın sence hangisi

PNSHER

80+ Bronze
Teşekkürler işlemci kısıtlaması varmı AMD işlemcilerde varsa ne kadar çok mu belki yukarda yazdınız ama ne bileyim bir daha yazarımısınız
Kısıtlama yok. Tam performansı alıyorsunuz.

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Mahir Cengiz
Beyler s1010nt alacağım n11 den cihaz TV'ye sordum cevap verdi sağolsun aklımda soru kalmadı
Başından beri anlatmaya çalıştığım buydu dostum hayırlı olsun şimdiden güle güle kullan

Jacoben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ömer Kaan Önümlü
r7 8845hs maximum 54 watta çalışıyor nasıl 65 watt limit olsun? Ben hiç işlemcinin 55'i geçtiğini görmedim. TDP up 54 yazıyor burada da.

Jacoben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ömer Kaan Önümlü
Cihaz tv nin testinde maksimum 65watt çekiyor cinebench R23 te
Valla anlamadım. Ben test yapmadım ama oyunlarda gördüğüm max watt 54'tü. Testte ekstra watt çeker mi? İntel 14700hx 157 watt mesela. 170 watt civarı çekiyor mu? İşlemci kapasitesini nasıl ekarte etmiş garip...
Çok şaşırdığım için girip baktım harbiden 65watt çekmiş. Otomatik olarak OC falan mı yapmış?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,416
Üyeler
163,492
Son üye
hadoliwe60