qwerty1029384756
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,586
Evet.Haklısın kısıtlama çok etki yapar değilmi
Evet.Haklısın kısıtlama çok etki yapar değilmi
Bazı yerlerde %1 etki yaptığını gördümSSD değişir ama işlemci veya ekran kartı değişmez.
Diyelimki %1 olsa bile ekran ve kasa kalitesi kötü bir model Victus 16.B
Bazı yerlerde %1 etki yaptığını gördüm
alınır a15 serisinde ısınma sorunu yok f15 serisinde var hocamArkadaşlar bu laptop alınır mı? niye bu kadar kötü yorum gelmiş ekstra birde monitör alacağım çok ısınır mı bu laptop![]()
ASUS TUF Gaming A15 (FA507NV-LP094-Gaming) | For-Gaming | Laptops |
AMD Ryzen 7-7735HS 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA GeForce RTX4060 8GB GDDR6 15.6 inç FHD FreeDOS ASUS E-store'da Yeni Üyelere Özel 500 TL İndirim Fırsatı için şimdi katılın! Muhteşem Kasım Kampanyası 30 Kasım'a kadar tüm ürünlerde geçerli Vade Farksız 3 Taksit Fırsatı!shop.asus.com
Hocam siz bana %1 mi olduğunu söyleyin kasa ve ekran kalitesi umrumda değil çünkü harici monitör alacağım.Diyelimki %1 olsa bile ekran ve kasa kalitesi kötü bir model Victus 16.
Büyük ihtimalle daha yüksektir.Hocam siz bana %1 mi olduğunu söyleyin kasa ve ekran kalitesi umrumda değil çünkü harici monitör alacağım.
Galiba en sonunda Asus alacağım ama gönlüm victustan yana 32 GB ram 1 TBBüyük ihtimalle daha yüksektir.
Ram ve SSD değişir, siz ekran kalitesi, kasa kalitesi, soğutma,işlemci ve ekran kartına yoğunluk verin.Galiba en sonunda Asus alacağım ama gönlüm victustan yana 32 GB ram 1 TB
Tamam da şimdi Asus çok fazla ısınıyor biri yazmış fortnitede 96 dereceyi görüyor ve bu kadar sıcaklık artarsa mecburen kısıtlama koyacağım aynı şeye denk gelecekRam ve SSD değişir, siz ekran kalitesi, kasa kalitesi, soğutma,işlemci ve ekran kartına yoğunluk verin.
54w maksimum ısı kapastesi, 35w veya 40w düşündüğünüzde performans kaybı belki %3 falan olur aşağı yukarı.Tamam da şimdi Asus çok fazla ısınıyor biri yazmış fortnitede 96 dereceyi görüyor ve bu kadar sıcaklık artarsa mecburen kısıtlama koyacağım aynı şeye denk gelecek
Tüm yazdıklarınız için teşekkür ederim Asus ile s1010nt ikisinden birini alacağım ben araştıracağım gerisini büyük ihtimalle Asus alacağım54w maksimum ısı kapastesi, 35w veya 40w düşündüğünüzde performans kaybı belki %3 falan olur aşağı yukarı.
HP alacaktım ama kısıtlama varmış asustada tek beni rahatsız eden taraf ısınma sorunu harici ekran alacağım için kasa ve ekran umrumda değil umrumda olan ısınmasınHocam lenovo loq alırsanız servisten 230watt adaptör de almanız gerekecek çünkü oyun sırasında 170w adaptör yüzünden pilde azalma oluyor.
Acer nitro alırsanız kulaklarınızı 58db fan sesinde oyun oynamaya hazırlayın.
HP victus alınabilir ekranı haricinde çok bir eksisi yok.
Asusun işlemcisi bir tık sıcak çalışıyor ama fanları çok sessiz.
Ayrıca pil performansı istiyorsanız mutlaka ryzen işlemcili laptoplara yönelin
Rica ederim.Tüm yazdıklarınız için teşekkür ederim Asus ile s1010nt ikisinden birini alacağım ben araştıracağım gerisini büyük ihtimalle Asus alacağım