Hocam kısıtlama cinebench skorlarında vs etkiler oyun performansında bir değişiklik olmaz arkadaş sizi yanlış yönlendiriyor. 8845hs 7735hs den çok daha güçlü ve performanslı işlemci https://technical.city/en/cpu/Ryzen-7-7735H-vs-Ryzen-7-8845HSTüm yazdıklarınız için teşekkür ederim Asus ile s1010nt ikisinden birini alacağım ben araştıracağım gerisini büyük ihtimalle Asus alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
HP alacaktım ama kısıtlama varmış asustada tek beni rahatsız eden taraf ısınma sorunu harici ekran alacağım için kasa ve ekran umrumda değil umrumda olan ısınmasın
Tek konu kısıtlama değil, ekran ve kasa kalitesi. Bu arkadaşı dinlemeyin her bütçede Victus öneriyor.Hocam kısıtlama cinebench skorlarında vs etkiler oyun performansında bir değişiklik olmaz arkadaş sizi yanlış yönlendiriyor. 8845hs 7735hs den çok daha güçlü ve performanslı işlemci https://technical.city/en/cpu/Ryzen-7-7735H-vs-Ryzen-7-8845HS
AMD Ryzen 7 8845HS vs Ryzen 7 7735HS: performance comparison
We compared 8-core AMD Ryzen 7 8845HS (3.8 GHz) against Ryzen 7 7735HS (3.2 GHz) in games and benchmarks. Find out which CPU has better performance.nanoreview.net
İntel işlemcili Victuslarda kısıtlama var ama oyun performansına etki etmiyor. Render uygulamalarında biraz fark oluyor. AMD li victuslarda zaten kısıtlama yok.Hocam kısıtlama için ne diyorsunuz
Kral kasa kalitesi ve ekranı katma monitör alacağımTek konu kısıtlama değil, ekran ve kasa kalitesi. Bu arkadaşı dinlemeyin her bütçede Victus öneriyor.
Bu arkadaşı dinlemeyin. Her bütçede Victus öneriyor.Kral kasa kalitesi ve ekranı katma monitör alacağım
Hocam arkadaşın bir bildiği yok sizi yanlış yönlendiriyor. Victus amdlerde kısıtlama falan yok 8845hs 7735hs işlemciyi parçalar. Ekran sizin için önemli değilse kesinlikle victus alınKral kasa kalitesi ve ekranı katma monitör alacağım
Watt limiti var istesenizde istemesenizde.Hocam arkadaşın bir bildiği yok sizi yanlış yönlendiriyor. Victus amdlerde kısıtlama falan yok 8845hs 7735hs işlemciyi parçalar. Ekran sizin için önemli değilse kesinlikle victus alın
Watt limitini Asus ta alsam koyacağım doğru değilmiWatt limiti var istesenizde istemesenizde.
Evet fakat performans olarak neredeyse hiçbirşey değişmeyecek. Maksimum yerine normal değere çekeceksiniz çünkü.Watt limitini Asus ta alsam koyacağım doğru değilmi
Hocam limit yok arkadaş sizi yanlış yönlendirmeye devam ediyor. İntel cpulu victuslarda limit var. Victusun işlemci tufın işlemciyi parçalar oyun performansında karşılaştırma videolarını vs izleyin farkı anlarsınızWatt limitini Asus ta alsam koyacağım doğru değilmi
Gülme tuttu beni bi sen yanlış diyorsun bi o yanlış diyor ikinizde adamsınız cevap veriyorsunuz en azındanHocam limit yok arkadaş sizi yanlış yönlendirmeye devam ediyor. İntel cpulu victuslarda limit var. Victusun işlemci tufın işlemciyi parçalar oyun performansında karşılaştırma videolarını vs izleyin farkı anlarsınız
AMD cihazlardada limit var. Sadece İntelden az bir limit var.Hocam limit yok arkadaş sizi yanlış yönlendirmeye devam ediyor. İntel cpulu victuslarda limit var. Victusun işlemci tufın işlemciyi parçalar oyun performansında karşılaştırma videolarını vs izleyin farkı anlarsınız