Neler Yeni

Bu Laptop için bu RAM alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Kerem Aydın
Bütçe
350
Merhabalar, bu forumdaki ilk konum herhangi bir yanlışım, hatam olursa affınıza sığınıyorum ve beni uyarmanızı istiyorum.
Acer Nitro bilgisayarım var. 8 gb RAM'a sahibim ve 16 yapmak istiyorum. RAM olarak CPU-Z' deki RAM şu şekilde -görsel olarak ekleme yaptım-
Benim alıp takmak istediğim RAM ise https://www.trendyol.com/kingston/8...-53488944?boutiqueId=543901&merchantId=107656 bu. Aynı marka RAM değiller maalesef. Fakat görseldeki RAM Türkiye'de sadece 2. el olarak var. Yukarıdaki Kingston tamamen verimli ve uyumlu çalışır mı? Garantiye göndereceğim bir sıkıntı olmaması gerekiyor, geldiğinde bir daha gönderemeyeceğim çünkü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül kusura bakmayın sizi de etiketlemek zorunda kaldım. Hiçbir bilgim yok RAM'lerle alakalı ve elime hızlı ulaşması gerekiyor ve acil sipariş geçmem gerekiyor. O yüzden uyumlu mu, değil mi, alınır mı hızlı bir karar vermem gerekiyor, tekrardan kusura bakmayın.

Ekler

• Ekran Görüntüsü (292).png
    Ekran Görüntüsü (292).png
    272.9 KB · Hit: 61

servet95

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Servet Yücel
Farklı marka RAM'ler uyumluluk sorunu yaşatabilir. Ne yap et aynı marka aynı frekans değerlerine sahip bir ram bul. Markasını bilmiyorsan sök bak. Ayrıca Laptopu hızlandırmak gibi bir niyetin varsa 8 Gb ram günümüz koşullarında günlük ihtiyaç için fazlasıyla yeterli ikinci RAM'ı taktığında bir hızlanma bekliyorsan yanılıyorsun. Eğer Laptopta SSD yoksa RAM yerine SSD takmanı tavsiye ederim. 16 GB raminde olsa orta seviye bir Laptop ekran kartı yeni nesil oyunları kolay kolay oynatmaz. Yaptığınız RAM masrafı boşa gidebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,171
Üyeler
168,397
Son üye
LazRyhme
Top Bottom