Neler Yeni

Bu Laptop İle Bu Ssd Uyumlumudur

namre59

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Erman Nizam
Merhaba , Ben laptopuma ssd almak istiyorum fakat laptopa uyarmı emin değilim bana yardımcı olabilirmisiniz.

Alıntıyı görüntüle
laptopum bu ve şu ssd uyarmı : https://www.hepsiburada.com/sandisk...b-s-sata-3-2-5-ssd-sdssda-480g-g26-p-BD805683
Ya ben bu insanların marka fanatikliğini anlamıyorum.Kardeşim, bir okulda bilgisayar öğretmeniyim 5 tane öğretmen arkadaşıma sandisk harddisk taktım,hepsi de Allah razı olsun dedi .Sorun çıkarıyormuş falanmış filanmış bizzat yaşamadım 5 değişimde de..Forumlarda herkes varsayımlar üzerinden konuşuyor .Acaba bu bana karşı çıkanlar 5 farklı laptopa ssd takmış mı azıcık saygı yahu...

Hawkz

80+ Bronze
Forumlarda, Reddit'te açılan postlar sayesinde neyin ne olduğunu para verip vah tüh demeden anlayabiliyoruz. Açılan postların çoğu sağlığın anormal şekilde düşmesi, ısınma, vaad ettiğinden düşük hız, çökme gibi saçma sapan sorunlar. Önerdiğimiz Patriot, Samsung, Apacer gibi daha sorunsuz alnı ak SSDleri almak varken niye kumar oynasın? Hadi SanDisk sorunsuz diyelim bakıyorum okuma yazma hızı yine önderdiğimiz modellere oranla düşük kalıyor. Yine satın alınmaz bir konumda.

erenog

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Eren Oğur
Instagram
https://www.instagram.com/ogurinhoartz/
Discord
! Ogurinho Artz#9275
Forumlarda, Reddit'te açılan postlar sayesinde neyin ne olduğunu para verip vah tüh demeden anlayabiliyoruz. Açılan postların çoğu sağlığın anormal şekilde düşmesi, ısınma, vaad ettiğinden düşük hız, çökme gibi saçma sapan sorunlar. Önerdiğimiz Patriot, Samsung, Apacer gibi daha sorunsuz alnı ak SSDleri almak varken niye kumar oynasın? Hadi SanDisk sorunsuz diyelim bakıyorum okuka yazma hızı yine önderdiğimiz modellere oranla düşük kalıyor. Yine satın alınmaz bir konumda.
samsungda pahalıymış yahu ama 240 alıp dvd yerine hdd takarsam olurmu ?

namre59

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Erman Nizam
Forumlarda, Reddit'te açılan postlar sayesinde neyin ne olduğunu para verip vah tüh demeden anlayabiliyoruz. Açılan postların çoğu sağlığın anormal şekilde düşmesi, ısınma, vaad ettiğinden düşük hız, çökme gibi saçma sapan sorunlar. Önerdiğimiz Patriot, Samsung, Apacer gibi daha sorunsuz alnı ak SSDleri almak varken niye kumar oynasın? Hadi SanDisk sorunsuz diyelim bakıyorum okuka yazma hızı yine önderdiğimiz modellere oranla düşük kalıyor. Yine satın alınmaz bir konumda.
Eyvallah dostum siz daha iyisiniz.İyi forumlar dilerim.

Hawkz

80+ Bronze
Eyvalah dostum siz daha iyisiniz.İyi forumlar dilerim.
Bunun iyilikle, kötülükle, cartla curtla alakası yok ki hocam. Adam para verecek bir şeye niye göz göre göre mağdur olma riskine girsin? Bende bir hevesle gidip kronik piksel problemi olan monitörü aldım getirdim göz göre göre şimdi iade için uğraşıyorum. Aynı problemi niye bu adamda çeksin ki? Yani testler sonuçlar, çıkan problemler ve biçilen fiyatlar az çok neyi satın almak neyi satın almamak gerektiğini açıklıyor. Yani kalbinizi kırdıysam özür dilerim ama bozuk cihaz satın alınca insan kendini tabiri caizse dolandırılmış gibi hissediyor. Tekrardan kusuruma bakmayın özür dilerim kaba tavrım için.

namre59

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Erman Nizam
Estağfurullah kardeşim.Keşke herkes senin gibi efendi olsa.Şimdi eyvallah araştırmacı olmanız çok hoşuma gidiyor ,ben de ince eleyip sık dokuyan biriyim ama Sentetik testlere çok takılıyorsunuz.7-8 yıllık laptoplar geliyor okulda elime hocam diyorlar ağır çalışıyorlar diye şikayet ediyor öğretmen arkadaşlar.Bir sandisk ssd bir de hdd kutusu şıkır şıkır oluyor .Hepsi Allah razı olsun diyor çünkü 1-2 dakikada açılan laptop 20 saniyede açılıyor ,programlara verdiği tepki de inanılmaz değişiyor .Abartmayayım en az yüzde 50-60 performans artışı oluyor.Bir de böyle bir kesim var sentetik test bilmeyen.Ben tecrübemi paylaştım sadece .Aliexpressten aldığım x99 anakart 2620V3 işlemcim ve 16 gb ddr4 2400Mhz ramlarime GTX1070ve corsair750 PSU ile 2015 ten beri oynayamadığım oyunlarımı oynuyorum.FPS ye bakmıyorum .Ama böyle de mutluyum.İnce davranışın için de çok teşekkür ederim.Keşke herkes senin gibi efendi olsa sabaha kadar tartışsak.Kal sağlıcakla...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,898
Üyeler
159,239
Son üye
faznezz
Top Bottom