Bu Laptop İşimi Gorurmu?

Reaksiyon skoru
56

Bu Laptopu ilerleyen zamanlarda almak istiyorum fiyatlarin biraz düşmesinden sonra alabilirim gibi duruyor csgo valorant gibi oyunlarda minimum 80 fps alabilir miyim ? Ve 4x2 şeklinde ramlar yeterli olurmu ayrıca ekran 14 inç cokmu küçük sizce ?

Bu Laptopu ilerleyen zamanlarda almak istiyorum fiyatlarin biraz düşmesinden sonra alabilirim gibi duruyor csgo valorant gibi oyunlarda minimum 80 fps alabilir miyim ? Ve 4x2 şeklinde ramlar yeterli olurmu ayrıca ekran 14 inç cokmu küçük sizce ?
Youtube'ta işlemciyle ilgili oyun testlerini bulabilirsin, ayarları revize ederek istenen FPS'ler alınabilir. Ben de HP'nin R5 4500U / 2x4 (3200) / 15'' olanı almıştım 6800'e. Günlük işlerde zaten uçuyor, onun dışında hikayeli oyun oynuyorum. Ekran konusunda 14'' biraz küçük gelebilir, bu cihaz indirimdeydi o zaman sırf ekran yüzünden almamıştım, çünkü dizi vs de izlediğim için o ekran bana küçük geldi.

Youtube'ta işlemciyle ilgili oyun testlerini bulabilirsin, ayarları revize ederek istenen FPS'ler alınabilir. Ben de HP'nin R5 4500U / 2x4 (3200) / 15'' olanı almıştım 6800'e. Günlük işlerde zaten uçuyor, onun dışında hikayeli oyun oynuyorum. Ekran konusunda 14'' biraz küçük gelebilir, bu cihaz indirimdeydi o zaman sırf ekran yüzünden almamıştım, çünkü dizi vs de izlediğim için o ekran bana küçük geldi.
Ekran benim için pek sıkıntı değil hocam aldığınız laptopun işlemcisi bildiğim kadarıyla benim attığım 5500u işlemci den daha kötü hikayeli oyunlardan kastınız ne acaba hangi oyunlar ve kaç fps alıyorsunuz bilgi verirseniz sevinirim

Ekran benim için pek sıkıntı değil hocam aldığınız laptopun işlemcisi bildiğim kadarıyla benim attığım 5500u işlemci den daha kötü hikayeli oyunlardan kastınız ne acaba hangi oyunlar ve kaç fps alıyorsunuz bilgi verirseniz sevinirim
Ben 1 hafta araştırarak aldım zaten, oyun testlerinde 2 işlemcinin ortalama performansları aynıydı, tabii ki RAM'i 8 yerine ileride 16 yapmak da seviyeyi yükseltir. Ben sadece ekran yüzünden bunu tercih ettim, rekabetçi oyunlar oynamıyorum zaten. Yotube' da bi' çok oyun test vs videoları izledim, bizim AAA diye tabir ettiğimiz oyunlarda, ki çok üst seviye ayrı zaten bu APU işlemcilerle 720P ayarlarda ancak verim alınıyor, kaldı ki zaten temelde oyun bilgisayarı değil bunlar. Onun dışında bi seviye alttaki oyunlarda orta ayarlarda vs zaten oynatıyor.
Ben şu an yüklü olarak Witcher 2, ETS, POE, Stranded DEEP, HL2 Ep 1/2 oynadım. Genel olarak hepsinde orta, yüksek ayarlar ve bazı çözünürlük revizyonlarıyla genelde 50FPS rahat alınıyor. Tabi oyuna ve ayara göre çok değişkenlik gösterir.
Post automatically merged:

Post automatically merged:

Geri