Öneri Bu Laptop İyi Midir?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
11,667
İçinde 130W 3060 olması değişik geldi. 1500TL sepet indirimi ile 25,5 oluyor işlemci filan da iyi.

Lenovo ip gaming 3ile farkı nedir?

İşlemcisi iyi hocam herhalde ayrıca bu kasa tongfang kasa güzel bir kasa sorunlu değildir

İşlemcisi iyi hocam herhalde ayrıca bu kasa tongfang kasa güzel bir kasa sorunlu değildir
Hocam genelde daha düşük W değeri oluyor diye biliyorum o yüzden hoşuma gitti 17,3 ekran, iyi işlemci vs
Para olsa da alsak yaw
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

85W 3070'ten daha güçlüymüş

Ma
Hocam genelde daha düşük W değeri oluyor diye biliyorum o yüzden hoşuma gitti 17,3 ekran, iyi işlemci vs
Para olsa da alsak yaw
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

85W 3070'ten daha güçlüymüş
Max bütçe nedir hocam

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
İçinde 130W 3060 olması değişik geldi. 1500TL sepet indirimi ile 25,5 oluyor işlemci filan da iyi.

Fiyat bence iyi ve cihaz güzel ama hafıza konusunda destek yapılması gerek. 500 gb ssd var sadece

• Beğen
Ben almıcam öylesine bakınırken gördüm hoşuma gitti. Bu fiyata daha iyisinin bulunabileceğini düşünmüyorum
Valla iyi hocam. Benim bilgisayar 80 watt falan sanırım hiç bilmi. Öğrenirsem iyi olacak

• Beğen

Lenovo ip gaming3 den kat kat üstün model. Ama bu fiyata yeni nesil acer nitro da tercih edilebilir

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,394
Üyeler
188,417
Son üye
Wozzo
Geri