Yardım Bu Laptop Kaça Satın Alınır?

Ou-Sama

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,863
Ürünün özelliklerinin ve teknik detaylarının olduğu linki bırakıyorum. Herhangi bir sıkıntısı yok, tamir vs görmedi, çalışmayan herhangi bir parçası ya da herhangi bir şeyi yok. Bataryası da sağlam, adaptörü duruyor, kozmik olarak 10/8 üstünde kılcal çizikler var ve F1 tuşu bozuk. Kaç para vereyim buna?
Ürünün Linki:

Son düzenleme:
Ürünün özelliklerinin ve teknik detaylarının olduğu linki bırakıyorum. Herhangi bir sıkıntısı yok, tamir vs görmedi, çalışmayan herhangi bir parçası ya da herhangi bir şeyi yok. Bataryası da sağlam, adaptörü duruyor, kozmik olarak 10/9 üstünde çizik yok, sadece F1 tuşu bozuk. Kaç para vereyim buna?
Ürünün Linki:
Çok eski bir cihaz napcaksin ki bunu

Ekranı full HD bile değil, bence 2000'den fazlası verilmez. Pil sağlığı bitmiştir büyük ihtimal sadece şarjda kullanabilirsin herhalde.

Ekranı full HD bile değil, bence 2000'den fazlası verilmez.
Ekranı 1366*768 60Hz , pembe rengine farklı açılardan bakınca yeşile dönüyor :D Ne kadar vereyim 2000 uygun mu yoksa daha ineyim mi?

Biliyorum eski knk zaten ağır çalışıyor format atmak bile bi tık uğraştırdı. Ne kadar eder aşağı yukarı?
1500 1800 sanırsam arkadaşımda i5 3 nesil vardı sorunsuz du kozmetik 10/7.5 du 1500 e verdi

Ekranı 1366*768 60Hz , pembe rengine farklı açılardan bakınca yeşile dönüyor :D Ne kadar vereyim 2000 uygun mu yoksa daha ineyim mi?
Pil ömrü hakkında bilgin var mı? Bir de 4gb ram ile internette gezmek bile sorun bence , ekleniyorsa bir ram takıp kullanilabilir bence , bir de SSD taksan güzel olur bence. Bu haliyle 1500'e zorla bence

1500 1800 sanırsam arkadaşımda i5 3 nesil vardı sorunsuz du kozmetik 10/7.5 du 1500 e verdi
Pil ömrü hakkında bilgin var mı? Bir de 4gb ram ile internette gezmek bile sorun bence , ekleniyorsa bir ram takıp kullanilabilir bence , bir de SSD taksan güzel olur bence. Bu haliyle 1500'e zorla bence
Aşağı yukarı 1500-1800 gibi duruyor. Pil ömrü çok değildir yok gibi hesaplayalım. 1500'e alayım mı?.

Bizim eski bilgisayarla aynı özellikleri. En fazla 1000 veririm ben :D

Sanırım oluruz da eğer bizdeki gibiyse fazla bile. Sadece fişteyken açılıyor, masaüstünde bile çok ısınıyor.
Bu o kadar ısınmadı maks 65 felandır ölçmedim ama format atarken ortama yoğun bi sıcaklık yaymadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,326
Üyeler
188,917
Son üye
Ahmet3166
Geri