Techno08
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 11,054
Bunu nasıl anlıyorlar? Nasıl test edebiliriz?
Şahsen tam araştıramadım ama itopya yorumlarına bakabilirsiniz orada söylemişler.
Bunu nasıl anlıyorlar? Nasıl test edebiliriz?
3050 ti modellerinde 135w adaptör gönderiliyor, 3060 modellerinde 170w adaptör gönderiliyor. Oradan anlaşılıyor.Bunu nasıl anlıyorlar? Nasıl test edebiliriz?
Şarj aleti yetersiz bunun youtubeda görmüştüm tam performans alamazsın hele ki 8gb ram felan takıcaksın yanına mouse vs sıkıntıBu fiyata bu laptop iyi mi oyunlarda kasma yaşar mıyım rdr2 low ayarlarda oynatır mı valo cs kaç fps alır tahmini?![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
itopyada sadece 1 kişi yetersiz yazmış diğer yorumlarda öyle bi sıkıntı dile getirmemiş kimse bende öyle bir sorun olursa servis yardım eder diye düşünüyorum sonuçta benim suçum değilŞarj aleti yetersiz bunun youtubeda görmüştüm tam performans alamazsın hele ki 8gb ram felan takıcaksın yanına mouse vs sıkıntı
yanlış bilgi vermeyin laptop açılınca garanti dışı kalıyorGaranti dışı kalmaz sadece aldığın parçada bir sorun çıkarsa onun sorumluluğu tamamen sana ait oluyor. Takarken de bilgisayara zarar vermediğin sürece herhangi bir problem teşkil etmez.
Tamam kardeşim al o zaman.itopyada sadece 1 kişi yetersiz yazmış diğer yorumlarda öyle bi sıkıntı dile getirmemiş kimse bende öyle bir sorun olursa servis yardım eder diye düşünüyorum sonuçta benim suçum değil