Bu laptop nasıldır

fettahaltuntaş

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
198
merhabalar bu gün babamın arabasında bir laptop buldum ve bana çokta kötü gelmedi ofis işleri için gayet güzel ama aklımda komik bir soru var bu laptop League of Legends , CS:GO oynatırmı oyanatırsa kaç fps verir

i5 3230 2.60 ghz
4gb ram
500 gb

cs zor da lolü oynarsın heralde düşükte

merhabalar bu gün babamın arabasında bir laptop buldum ve bana çokta kötü gelmedi ofis işleri için gayet güzel ama aklımda komik bir soru var bu laptop League of Legends , CS:GO oynatırmı oyanatırsa kaç fps verir

i5 3230 2.60 ghz
4gb RAM
500 gb

Ekran kartı yok sanırım, o zaman intel HD graphics var demektir. LOL oynarsın ama CS zor.

Net bilgi vermelisin dostum, windows arama bölümüne "Dxdiag" yazıp çıkan programdaki "Ekran" sekmesinin fotosunu atarmısın.
reis çektim ama dosya boyutu 3 mb aştığı için atamadım ben sana hemen söylüyorum ekran kısmında "intel(R) HD graphics 4000"yazıyor

reis çektim ama dosya boyutu 3 mb aştığı için atamadım ben sana hemen söylüyorum ekran kısmında "Intel(R) HD graphics 4000"yazıyor

Tahmin ettiğim gibi, onla CS oynaman zor ama lol oynatabilir sanırım.

i5 3230 2.60 ghz
4gb ram
500 gb
sanırsam aynı pc kullanıyoruz hp elitebook 8570p
bendede aynı özellikler var hd 4000 de ekran kartı csde 30 fps falan alıyorum 4 3 en kötü ayarlarda oynatıyor sıkıntı cıkarmıyor oynayabşlirsin

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,225
Üyeler
204,647
Son üye
sinancenkmusic
Geri