Neler Yeni

bu laptop neden 100 bin tl

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
knkm yinede cok fazla 100k 3000 serisinin mobil ekran kartlarını bekleselermiş çok daha iyi olurmuş bu fiyata bunu bir kişi alsa zaten adamlar en az 25 30 k kar edecek monster laptopmu alıyoz monster hissesi mi alıyoz belli değil
abi zaten ürünün 100 k etmeyeceği yüzde yüz ortada da ben genel olarak değerlendiyorum depolamayı basmış adam parayı ordan aşırı yükseltmiş

bide 3000 serisi şuan meydanda yok ki keşke olsa da 100 k ya satsalar bunun yerina ama imkan yok

ama bu işte daha toy oldukları dediğin gibi 100 k lık ürüne hiçbir premium ayrıntı koymadıklarından belli

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
abi zaten ürünün 100 k etmeyeceği yüzde yüz ortada da ben genel olarak değerlendiyorum depolamayı basmış adam parayı ordan aşırı yükseltmiş

bide 3000 serisi şuan meydanda yok ki keşke olsa da 100 k ya satsalar bunun yerina ama imkan yok

ama bu işte daha toy oldukları dediğin gibi 100 k lık ürüne hiçbir premium ayrıntı koymadıklarından belli
ayn premium hissiyatı verecek hiçbirşey yok içinde mesela kutusu bile normal laptop kutusu 100k ya satıyon özel kutu üret o model için tüm laptoplara ne kullanıyosa ona koymuş adamlar mesela kutu daha kağıt gibi değilde tahta tarzı olsa falan daha toy bir marka dediğiniz gibi

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
ayn premium hissiyatı verecek hiçbirşey yok içinde mesela kutusu bile normal laptop kutusu 100k ya satıyon özel kutu üret o model için tüm laptoplara ne kullanıyosa ona koymuş adamlar mesela kutu daha kağıt gibi değilde tahta tarzı olsa falan daha toy bir marka dediğiniz gibi
abi işte türk markalarının klasik hatası

dandik bir ürün satsan bile o adama hissettir onun premium olduğunu

asusun giriş seviye bir kartı var bende adamlar bir kutu yapmış sanki içinden 3090 çıkıcak

halbuki çok ucuz bir kart çıkıyor içinden :D

biz ürünü iyi yapsak bile göz zevkine hissiyatına satamıyoruz adama

100 k ya bir ürün satsam sanırım ben o satın alan kişinin ismini kadife bir kutuya yazdırır içine koyardım laptopu

sana kutunun maliyeti 250 ama belki sürümden 20 30 kişi fazla satcaksın

bilemiyorum ya kankam ya yöneticiler bu işi bilmiyor ya da bildikleri başka şeyler var

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
abi işte türk markalarının klasik hatası

dandik bir ürün satsan bile o adama hissettir onun premium olduğunu

asusun giriş seviye bir kartı var bende adamlar bir kutu yapmış sanki içinden 3090 çıkıcak

halbuki çok ucuz bir kart çıkıyor içinden :D

biz ürünü iyi yapsak bile göz zevkine hissiyatına satamıyoruz adama

100 k ya bir ürün satsam sanırım ben o satın alan kişinin ismini kadife bir kutuya yazdırır içine koyardım laptopu

sana kutunun maliyeti 250 ama belki sürümden 20 30 kişi fazla satcaksın

bilemiyorum ya kankam ya yöneticiler bu işi bilmiyor ya da bildikleri başka şeyler var
bence bilmiyolar ben olsam 100k ya satacağım cihazı alanın evine özel araba ile bırakırım kutuyu tahtadan yaparım ve menteşelerini altın kaplama yapardım yanınada premium seviye birkaç küçük süpriz çanta vb şeyler koyardım böyle yapılsa bence bi 5 10 kişiye daha fazla satardı cihaz

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
bence bilmiyolar ben olsam 100k ya satacağım cihazı alanın evine özel araba ile bırakırım kutuyu tahtadan yaparım ve menteşelerini altın kaplama yapardım yanınada premium seviye birkaç küçük süpriz çanta vb şeyler koyardım böyle yapılsa bence bi 5 10 kişiye daha fazla satardı cihaz
mesela çok satmasını geçtim ama reklam olarak markaya çok şey katardı

düşünsene

ÖZEL KURYEYLE TESLİM EDİLEN LAPTOP

bence çok etkileyici marka değerini arttırırdı

monster beyciğim okursan buraları al bizi bir departmanda işe :D

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
mesela çok satmasını geçtim ama reklam olarak markaya çok şey katardı

düşünsene

ÖZEL KURYEYLE TESLİM EDİLEN LAPTOP

bence çok etkileyici marka değerini arttırırdı

monster beyciğim okursan buraları al bizi bir departmanda işe :D
ayn monster bey markanıza değer katarız tekliflere açığız :D

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Öncelikte sunu soyliyim 100k degil
99.999.00 :D (!) Ve bu kadar pahalı olamsinin nedesi ıŞıklı MısiKlı mOruq yani jsjdhf
yani 100k olsa alamazdım ama 99.999.00 bu yüzden hemen alıcam aşırı ucuzlamış ürün :D tam f/p canavarı (!)

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,624
İsim
Taha yücel
yani 100k olsa alamazdım ama 99.999.00 bu yüzden hemen alıcam aşırı ucuzlamış ürün :D tam f/p canavarı (!)
100k olsa nasıl alirdik emekli olana kadar calissam alamam ama 99.999.00 olunca 2 güne alirim (!) Aklima kemal sunalin filmi geldi şu televizyon olan 2.999 tl cik taksitle kemal sunal: 3000 tl.olsa nasıl alırdık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,350
Üyeler
163,477
Son üye
ogiixd
Top Bottom