Trespectt
80+
- Reaksiyon skoru
- 185
nasıl derece kardeşim o öyle merak ettimLGS'de de dereceye girince aldılar liseye geçerken
nasıl derece kardeşim o öyle merak ettimLGS'de de dereceye girince aldılar liseye geçerken
498 puan sadece 1 yanlış o da din dersinden.nasıl derece kardeşim o öyle merak ettim![]()
Kaçıncı oldun, hangi sene girdin?Maalesef ki ben de çok zengin sayılmam.LGS'de dereceye girdiğimden aldılar benimkiler de![]()
2019'da girdim.Kaçıncı oldun, hangi sene girdin?
Bu arada rahat oynatır
Nasıl çalışıyordun?2019'da girdim.
Hocam 2. Sınıftan beri para biriktiriyor olamazsın ben o zaman larda çakma stres çarkı alıyordum bu arada Hocam bu laptopla render bile yaparsınızEvet haklısın ama hep de öyle düşünme.7 yıl para biriktirdim,okulda öğle yemeğimden kıstım.İhtiyaçlarım haricinde başka bir şey aldırmadım aileme.LGS'de de dereceye girince aldılar liseye geçerken.
Konuları günlük tekrar ediyordum.Ondan sonra ilk başta eski nesil sorular çözüyordum.Sonrasında yeni nesil sorular çözüyordum.en son olarak da deneme çözüp günü bitiriyordum (Eğer 8. sınıfsan dediklerimin dışında bol bol kitap oku.) .Nasıl çalışıyordun?
Öyle bakma.o zamanlar paralarımı biriktirip Dolar/Euro alıyordum nedensiz bir şekilde.Sonra birikti.Tabii ki de biriktirirken amacım PC almak değildi.Hocam 2. Sınıftan beri para biriktiriyor olamazsın ben o zaman larda çakma stres çarkı alıyordum bu arada Hocam bu laptopla render bile yaparsınız
İşte cesaret işte adamlık sjidlgkjwkdkfkvkKonuları günlük tekrar ediyordum.Ondan sonra ilk başta eski nesil sorular çözüyordum.Sonrasında yeni nesil sorular çözüyordum.en son olarak da deneme çözüp günü bitiriyordum (Eğer 8. sınıfsan dediklerimin dışında bol bol kitap oku.) .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Öyle bakma.o zamanlar paralarımı biriktirip Dolar/Euro alıyordum nedensiz bir şekilde.Sonra birikti.Tabii ki de biriktirirken amacım PC almak değildi.
kanka helal olsun 3090 hak ediyormuşsun . bende 2018 de girdim 432 aldım ama bana pc yok T-T498 puan sadece 1 yanlış o da din dersinden.
8 im. Şuan dersler gayet iyi gidiyor. Sadece üslü ifadeleri bir türlü beceremiyorum.Konuları günlük tekrar ediyordum.Ondan sonra ilk başta eski nesil sorular çözüyordum.Sonrasında yeni nesil sorular çözüyordum.en son olarak da deneme çözüp günü bitiriyordum (Eğer 8. sınıfsan dediklerimin dışında bol bol kitap oku.) .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Öyle bakma.o zamanlar paralarımı biriktirip Dolar/Euro alıyordum nedensiz bir şekilde.Sonra birikti.Tabii ki de biriktirirken amacım PC almak değildi.
Çok rahat oynatır.bu laptop rahat cs valo oynatır mı ve iyi mi orta ayarlarda 200 üstü fps verir mi?
Maşallah helal olsun.498 puan sadece 1 yanlış o da din dersinden.