https://www.hepsiburada.com/casper-...r-p-HBCV00001D8UF8?url_src=and-product-detail bu nasıl reisFiyat berbat hocam 19k ne
Mesaj otomatik birleştirildi:
ACER Nitro 5 An515-58 Nh.qfley.001 I5-12500h 8gb 512gb Ssd 4gb Rtx 3050 Ti 144hz 15,6
ACER Nitro 5 An515-58 Nh.qfley.001 I5-12500h 8gb 512gb Ssd 4gb Rtx 3050 Ti 144hz 15,6'' Fhd Win11 Ga yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
1650???? 19k????
Knk tm yeni bir tane attım ona bakar mısın Acer ama ? Ben Acer pek sevmiyorum1650???? 19k????
Hem işlemci bakımindan acerden kötü hemde casper laptoplardan çok şikayet ediyorlar. Acer iyidir soğutma sistemide çok iyi
Sence ? O HP fiyata kötü ama ? Benim kullanma amacıma göre nasıl bilmiyorum 19 k ama başka yok Windows şart ...Hem işlemci bakımindan acerden kötü hemde casper laptoplardan çok şikayet ediyorlar. Acer iyidir soğutma sistemide çok iyi
bunu güzel diye biliyorum özellik olarak da kat kat iyi
windows var diye onu alamazsın ciddenSence ? O HP fiyata kötü ama ? Benim kullanma amacıma göre nasıl bilmiyorum 19 k ama başka yok Windows şart ...
Free dos da alıp niye 3 4 k masrafa gireyim? Başka seçenek yok gibibunu güzel diye biliyorum özellik olarak da kat kat iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
windows var diye onu alamazsın cidden
Niye 3 - 4k masrafa giriyosunki abi wi dows zaten ücretsiz?!?Free dos da alıp niye 3 4 k masrafa gireyim? Başka seçenek yok gibi
2 ay sonra abi bu pc bişey kaldırmıyo diyip 19k yı mı çöpe atmak tercihinFree dos da alıp niye 3 4 k masrafa gireyim? Başka seçenek yok gibi
Windows ücretsiz hocam zaten ?Niye 3 - 4k masrafa giriyosunki abi wi dows zaten ücretsiz?!?
Windows 50 TL'ye de alınıyor ne darlıyon ki kendini Windows şart diye kazık mı yiğcenSence ? O HP fiyata kötü ama ? Benim kullanma amacıma göre nasıl bilmiyorum 19 k ama başka yok Windows şart ...