T TİTAN. 80+ Platinum Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 12,439 8 Ağustos 2023 #14 ibram_k63 yazmış: Son kez onlarıda atsan Mesaj otomatik birleştirildi: 8 Ağustos 2023 Hocam attığınız laptoplar zam yemiş yada o sitede stoğu bitmiş Devamı için tıklayın... Kanka seni anlayamadım benden tam olarak ne istiyorsun
ibram_k63 yazmış: Son kez onlarıda atsan Mesaj otomatik birleştirildi: 8 Ağustos 2023 Hocam attığınız laptoplar zam yemiş yada o sitede stoğu bitmiş Devamı için tıklayın... Kanka seni anlayamadım benden tam olarak ne istiyorsun
I ibram_k63 80+ Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 14 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim İbahim Halil Karadağ 8 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 TİTAN. yazmış: Kanka seni anlayamadım benden tam olarak ne istiyorsun Devamı için tıklayın... Reis attıkların mantıklı geldi falat asus tuf o fiyattaki sitede kalmamış ve sonraki en ucuz 55k
TİTAN. yazmış: Kanka seni anlayamadım benden tam olarak ne istiyorsun Devamı için tıklayın... Reis attıkların mantıklı geldi falat asus tuf o fiyattaki sitede kalmamış ve sonraki en ucuz 55k
T TİTAN. 80+ Platinum Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 12,439 10 Ağustos 2023 #16 ibram_k63 yazmış: Reis attıkların mantıklı geldi falat asus tuf o fiyattaki sitede kalmamış ve sonraki en ucuz 55k Devamı için tıklayın... Kanka başka marka modele bakmanı öneririm
ibram_k63 yazmış: Reis attıkların mantıklı geldi falat asus tuf o fiyattaki sitede kalmamış ve sonraki en ucuz 55k Devamı için tıklayın... Kanka başka marka modele bakmanı öneririm