Hocam bir laptop bence yapmayın sakat iş ve zarar verebilir.bu laptopa oc yapmayı düşünüyorum intel celeron n3450 laptopta sıcaklık ölçer yok üzerinde yumurta kırılacak hale gelse kapanmıyor. oc yapılır mı?
LAPTOP ÖZELLİKLERİ:
İntel celeron n3450
4gb 1600mhz ram
intel hd500
Alıntıyı görüntüle
laptopa o.c yapmayın hocam yazık edersiniz gerekli yükseltmeleri yapın yapacaksanız ss ram vb.bu laptopa oc yapmayı düşünüyorum intel celeron n3450 laptopta sıcaklık ölçer yok üzerinde yumurta kırılacak hale gelse kapanmıyor. oc yapılır mı?
LAPTOP ÖZELLİKLERİ:
İntel celeron n3450
4gb 1600mhz ram
intel hd500
Alıntıyı görüntüle
zaten laptopun perti çıktı w tuşu yok u tuşu yok klavye bağlıyorum ekranı yok monitöre bağlıyorum zaten çöp lolde 30 fps alıyorHocam bir laptop bence yapmayın sakat iş ve zarar verebilir.
hocam neden içine win10 kurdunuz ki Windows 7 yapsanız daha hızlı olur birde ssd ramzaten laptopun perti çıktı w tuşu yok u tuşu yok klavye bağlıyorum ekranı yok monitöre bağlıyorum zaten çöp lolde 30 fps alıyor
Yinede yapma değmeyecek emin ol.zaten laptopun perti çıktı w tuşu yok u tuşu yok klavye bağlıyorum ekranı yok monitöre bağlıyorum zaten çöp lolde 30 fps alıyor
Aynısı bende var yaparsan etleri getirelim ateş sende demişlerdibu laptopa oc yapmayı düşünüyorum intel celeron n3450 laptopta sıcaklık ölçer yok üzerinde yumurta kırılacak hale gelse kapanmıyor. oc yapılır mı?
LAPTOP ÖZELLİKLERİ:
İntel celeron n3450
4gb 1600mhz ram
intel hd500
Alıntıyı görüntüle
1.10ghz hocam işlemci2.0 ghz zaten bunu 2.5 felan olmazmı
Windows 10 kendisi geliyorhocam neden içine win10 kurdunuz ki Windows 7 yapsanız daha hızlı olur birde ssd ram
turbo 2ghz1.10ghz hocam işlemci
Post automatically merged:
Windows 10 kendisi geliyor
gel kocaelide oturuyosun büyük ihtimalAynısı bende var yaparsan etleri getirelim ateş sende demişlerdi![]()